bakara
Collapse
X
-
jako dobar auto sa jako dobrim motorom. pisao sam prije da je pravi test ditd motora bio u maleziji, gdje zbog prljave nafte nitko nije prosao bez problema osim mazde ditd.
osim toga mislim da ti je oke sto si prodao fabiju, bez obzira na kolicinu opreme koju je imala. ipak auto je za voznju, a ne za stanovanje (ono sto si ti nabrojao sto je fabia imala, pola tih gluposti je nepotrebno, ili skoro nikad ne koristis. a i fabijin ovjes je problematicno nestabilan (barem na mene ostavlja takav dojam, ne znam za tebe - pri 170 km/h ima malo problematican handling). za cijenu servisa, to mi je poznato da su malo skupi servisi na skodi, a recimo meni sijalice na skodi izdrze od 1 tjedna do max. 1 mjesec (na hondi mi je jedna vrisnula prije cca 4 godine). izmjena sijalice fara na skodi je kao kad ti iskoce hemeroidi. katastrofalno zeznuto.
jedina mana mazde ditd je malo bucniji rad dok se ne zagrije (ali i fauve ima isti problem, samo sto fauve buci i kad se zagrije)"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by cocojako dobar auto sa jako dobrim motorom. pisao sam prije da je pravi test ditd motora bio u maleziji, gdje zbog prljave nafte nitko nije prosao bez problema osim mazde ditd.
)pozdrav
Comment
-
-
Comment
-
-
ovaj test od 300 sati je najveca prevara koju sam video. za 300 sati presli su 40500 km sto mu doce prosecno 135 km/h. s'obzirom da su dva puta vrsili servis i da su vozili po javnim putevima mislim da je ovaj test malo nerealan.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
Zadnji diskovi za zamenu !?! Pa jedino ako ti je auto presao 500000, a nije
Kod mene i oca, na ~90k km, se jos ni prednji diskovi nisu pojeli da moraju da se menjaju. Zadnji diskovi se izuzetno malo trose, tako da mislim da je iluzorno davati pare na njihovu zamenu.
Danas sam otisao u servis da pogledam sta je u pitanju, plocice su bile potrosene do metala i to je strugalo, kupio sam nove prednje i zadnje, ukupno 4200 din. diskovi su jos uvek kao novi, (valjda zato sto su japanski) a plocice su bile iz prve ugradnje i ladno su prezivele 130 000km bre!
Jedino je bilo malo komplikovano naci polocice bas za moj model...pozdrav
Comment
-
-
extra je mazda... diskovi ce ti trajati bar 250.000, ja sam na daihatsu applause-u menjao diskove na 290 000, nisam uzeo nove vec polovne sa jednog slupanog koji je nesto malo presao i trajace jos toliko... plocice menjam na oko 50.000 a paknove sam menjao na 150 000. i menjao sam ih pre jedno mesec dana na 310 000. ma japanac je toa sta sam ja, WeWeRiCa a?
Comment
-
-
Sto je leeeeeeeeepaa mazda malo mi lici na zimski deja vu
Sta je obrtaji samo do 6000 ccccc
Za blokadu zadnjih vrata imas u vratima kad otvoris malu klapnicu koja blokira one iznutra, za blokadu rucnih prozora korsits metodu fista-fusta ili forhend bekend sta preferiras vise i to dovoljno je jednom
I ubaci silverstar da ti progleda mazdaI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
Comment