I ja sam prevagnuo na te MAK, jedini problem je sto covek ima na njima dobre zimske gume, a meni gori za letnje i ne znam da li mogu u ovom trenutku da kupim felne sa zimskim i jos da kupim 4 nove letnje .....kontaktirao sam ove ljude za replike, hvala za site.....ne znam da li mozda kod Vas u klubu neko prodaje telefonke, ako ima javi mi molim te koliko bi bile pa da vidim da li postoji varijanta da to nekako dopremim kod mene u Su.....tnx
Juce sam presao 700 km da bih nabavio sebi telefonke za Alfu....svi u drustvu su mi rekli da nisam bas sasvim normalan ali........da li se isplatilo????? pa procenite sami
Juce sam presao 700 km da bih nabavio sebi telefonke za Alfu....svi u drustvu su mi rekli da nisam bas sasvim normalan ali........da li se isplatilo????? pa procenite sami
Bii su u pravu, nisi normalan ti si zarazen alfa virusom ma felnice su vrh sto nedeonese i meni jedne.
O tome sam ti pricao....bolje je sacekati i uzeti ono sto volis....
Extra su legle naravno !
Ja imam mogucnost da moje OZ Superturismo mjenjam za takve felne...ali...mislim se jer su ove OZ ST legle onako kako sam ja to zamisljao....valjda ET ili sta..
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment