GOLF 2 PERLA
Collapse
X
-
Comment
-
-
Svidja mi se golf, islo se na clean look to mi se svidja =] Najvise mrzim kad mk2 prenatrpaju plastikom, mislim nije to za njega
Kazi mi koliko ti trosi taj 1,6 i jel je karburator ili injection? I naravno, kako ide? Jesi merio do 100 ili mozda elasticnost? Pitam posto imam 1.6gtd, pa da uporedim
pozGuns don't kill people. My cousin does!
Comment
-
-
*milanche-dobro se secas
*MaRe-nebo se odlepilo od vibracije
*Madison-trosi oko 10plina,ima neki elektronski karburator,s gomilom zica,a ide extra ni jedan golf 1.6 me nije dobio,motor je uvezen prosle god i kao nov je,koliko konja ima tvoj GTD?
Comment
-
-
Originally posted by CILE BASS*milanche-dobro se secas
*MaRe-nebo se odlepilo od vibracije
*Madison-trosi oko 10plina,ima neki elektronski karburator,s gomilom zica,a ide extra ni jedan golf 1.6 me nije dobio,motor je uvezen prosle god i kao nov je,koliko konja ima tvoj GTD?
Kazi mi koliko te je izasao motor, i koliko je presao, jel radjena generalka? Inace, zaboravih da ti kazem, mislim da bi trebalo da zamenis napred migavce, mnogo ces dobiti na izgledu
Moj je 1,6 gtd sa ic-om=80 konja. Dobro ide, nego se ja razmisljam da li da uzimam neki benz strnca, posto sad vise nema broja motora u saobracajnoj =]Guns don't kill people. My cousin does!
Comment
-
-
oko 10 trosi onako solidne voznje,a moze i manje ako bi ga stedeo,bas malo trosi,motor je presao 120000 sa ugradjivanjem i menjacem od 5brz.oko 500e.
ako hoces moj drugar ima 1.6 stranca dao bi ga za 100e,a za migavce znam,al ne moze sve od jedamput!
Comment
-
-
Golf je lep (mada ne volim VW). Imam svoje misljenje o stajlingu i muzici... Uvek sam pre za tjuning masine nego za stajling ili muziku... Kad imas dobru masinu ispod haube, imas najlepsu muziku... A drugo, glupo je sto si ubacio 1.6, nista nisi dobio. Sad imas citavin 75ks!... Takve najvise volim, nasminkani, pomisli covek da bog zna sta ima ispod haube, a ono...
Opet kazem, to je moje misljenje... Vadi tu muziku i stavljaj bar GTI 16V...
Comment
-
Comment