VW PASSAT GT G60
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
a josh se pitam dal je owo auto nekoga sa canona ,exXxtra je ,najlepshe sredjen passat u bg i shire po meni ,ae malo se raspishi ,shta su dalji planowi bash me zanima do sad je extra sredjen sad samo finese da se odrade ?
Comment
-
-
Odlichan primerak
Ima jedan koji povremeno vidjam ovde po gradu, uvezen je pre par godina i registrovan na "onoj" registraciji, ali dechko nije iz grada nego iz blizhe okoline. I taj "detalj" je vec pocheo da ostavlja tragove na autu, koji je inache stigao u besprekornom stanju.
I feluge su xtra
PS. Malo si mu hebo kevu sa onim slikama, smanji ih tako da ce ljudi imati manje problema da otvore i pogledaju, jer imaju shta i da vide.
Pozz
Comment
-
-
Hvala, hvala
@mihajlo
Bas tako kao sto si napisao, nema nekih vecih planova, volim kad auto lici na serijski bez mnogo plastika, neonki..
@overspeed
Felne su mu legle ko boodali samar
Smanjicu slike kasnije, dosta sam se namaltretir'o da postavim ove
Comment
-
-
nego shta samo clean look ,ja bi samo nabacio neke felne bogate jotimada se uklope u dizajn ili nabaci neke distancere ,widjam ti auto swaki dan ,super je majke mi ,znachi prwi put kad sam ga wideo zinuo sam i reko "nemoguce da je owo chudo na bg table "ka ono eto
Comment
-
-
Evo da napisem sta sve ima od opreme
- digitalna klima
- koza
- ABS
- servo
- centralna brava
- alarm
- el. podizaci stakala na prednjim i na zadnjim vratima
- el. retrovizori sa grejacima
- grejaci sedista
- sedista podesiva po nagibu i visini na struju
- tempomat
- maglenke
- rukonaslone napred i pozadi
- board computer
- deljivu zadnju klupi, podesavanje nagiba naslona zadnje klupe, kozmeticko osvetljenje na stitnicima od sunca, modul za zatvaranje prozora kada se zakljucaju vrata, podesavanje volana po visini... ja mislim da je to to, ako sam nesto zaboravio, zaboravio sam
Comment
-
-
Originally posted by mihajlonego shta samo clean look ,ja bi samo nabacio neke felne bogate jotimada se uklope u dizajn ili nabaci neke distancere ,widjam ti auto swaki dan ,super je majke mi ,znachi prwi put kad sam ga wideo zinuo sam i reko "nemoguce da je owo chudo na bg table "ka ono eto
Comment
-
-
pokushaj da ischukash rubowe nish ne koshta ako uspesh uzmesh distancere i eto ,ae stawi sliku sa starim felnama ?ne mogu da se setim kako izgleda
Comment
-
-
jbg morash da se zrtwujesh izgled ili funkcionalnostma odlichan je i owako ,stawi nizi profil gume na owe felne pa distancere ako ne moze jbg tuci rubowe ...
Comment
-
-
Comment
-
-
To je taj auto. Ima manju remenicu na G-laderu. Felne necu da menjam, samo cu da vidim dal ima mesta da zadnje tockove izbacim bar po 5mm napolje. Jel kupujete negde gotove distancere ili ih pravite?
Comment
-
Comment