u da da da dobra ideja!
Punto mk1
Collapse
X
-
Nisam. Zatamnicu mu kad dodju na red prednja stakla i zadnje vetrobransko. Planiram sada kad mi prodju ispiti prvo da ofarbam i sredim krov, jer su mi se ortaci popeli na njega na jednoj zurci pa je na nekim mestima malo ostao ulubljen, a posle toga jedno dobro masinsko poliranje. E kad se to zavrsi stavicu crne folije na B stubove i tapaciranje neba u bez boju jer je ono i dalje fabricki sivo, tako da malo odudara. Sada razmisljam da se upustim u akciju ubacivanja kontrolne table iz stila ili punta mk2b multijet, jer one imaju board computer i izgledaju mnogo lepse, i hocu da ubacim digitalnu klimu iz stila. Samo jos trazim elektricara koji bi to hteo sve da mi poveze, inace izvodljivo je proverio sam, ali lik koji mi je objasnio da je moguce zivi u hr tako da mi on otpada. Elektricar samo treba da ima seme el. instalacija od oba auta i to je to, dalje ce on znati sam.
A inace u planu pored navedenog je jos da se radi jedno po jedno kako bude bilo para sledece:
-spojler (ali tek kad budem nasao onaj kao sto se fabricki ugradjivao u GT-a sa trecom stopaljkom)
-tapaciranje sedista
-prepravljanje tapacira vrata iz brava i ugradnja istih
-stavljanje zvucnika napred pionee TS-A171c
-spustanje napred za 3-4cm
-angel-eyes farovi
-i na kraju neki nov dobar plejer...
Comment
-
-
Originally posted by rstefan88Sada razmisljam da se upustim u akciju ubacivanja kontrolne table iz stila ili punta mk2b multijet, jer one imaju board computer
Comment
-
-
Ima, ali od mk2b je malo lepsa. A auto ti meri potrosnju na osnovu broja obrtaja i ono koliko jos mozes da predjes na osnovu nivoa goriva u rezervoaru, ostale stvarcice koje prikazuje, kilometraze i spoljna temperatura nisu nikakav problem takodje. Ni ja se bas ne razumem preterano, ali lik sa jednog hrvatskog foruma SEB, inace vlasnik tamosnjeg ovlascenog servisa koji se skolovao u it i po meni mnogo, ali mnogo zna o fiatima, mi je objasnjavao proceduru sta i kako, nisam ga bas shvatio ali sam skontao da su u sustini elektricaru potrebne seme el. instalacija oba auta i nema mnogo problema. Kazem nisam skontao jer je on meni pokusao da objasni kako sam to da odradim ali slabo ja sa strujom, jedina struja u koju se ja razumem ozbiljnije je EKG.
Comment
-
Comment