Dva rotora, 2*573 ccm = 1146 ccm. 77kw,ubedljivo najslabiji wankel.Procackacemo mi malo te kanale.Kad je NSU sa 1000ccm iz '67 imao 115ks fabricki,i rx3 sa 10a motorom od 1000ccm 130ks... pa navicemo i malo 12a kao sto navijaju amerikanci,portovanjem tj. sirenjem u**** i izduva,izduvnom granom,pa karburator dobar,malo da olaksamo zamajac,pa ce da vidimo sta kaze na you tube snimaka koliko volis...
Ah sta da vam kazem... Auto su rakantali strasno,bolje receno eto meni novog izazova za sredjivanje.Rx7 savana ili sa22c tacnije iz 1980.Isto kao na mojoj felne u obliku wankela,full stok i prva verzija rx-a.sto se tice motora tu ima nekih nedoumica ali motor radi nisam mogao da verujem kako je to tih motor,zvuci kao neka turbina zvizdi... polako pa cu je srediti.
znam i hvala na podrsci i pomoci.sutra cu ceo dan raditi oko nje (slobodan dan) pa cu verovatno i uzubljivati razvodnik,i probati drugi... merio sam kompresiju na Leading rotoru ima 8.(9.1 kad je nov motor) tako da izgleda da je motor dobar i suv je... nakacicu slike kad malo vise islikam da je vidite.
Re: Pozdrav svim zaljubljenicima Mazdi... Mazda RX7(Sa22c gt)
ako si izmerio 8 bara a motor ima 9.1 kompresiju fabricki, onda to nista ne valja... valjda znas razliku izmedju ocitanog pritiska u barima i kompresionog odnosa, tj. da to ne ide 1:1
Comment