Fiat Punto 1.2
Collapse
X
-
Možeš ih kupiti u Centru Boban. Cenu ne znam tačno, kupio sam ih pre 2 godine ali recimo da je set od 16 komada ~30€.
Dopada mi se kako si farbao plastiku. Možeš li napisati ukratko postupak pripreme, kojom šmirglom si radio? Amortizeri haube su odlična stvar; imaš li sliku spreda da vidim gde si ih ušrafio?
Stoka iz Bloka
Comment
-
-
Sarafi liftera haube idu umjesto onih originalnih, tj samo odvrnes stare i zasarafis ove sa kuglicama, sve dodje u komplet.
Sto se tice farbanja:
- prvo ide odmascivanje plastike, ja sam radio detergentom za sudje a moze se raditi i sa alkoholom razblazenim sa vodom
- posto je plastika glatka, nema potrebe za smirglanjem
- na ociscenu plastiku naneses plastic primer, ja sam nanosio 3 sloja, cekao sam oko pol sata izmedju svakog nanosenja da se osusi
- kada se primer osusi nanosis boju/auto lak, 2 tanka sloja
- i na kraju bezbojni lak, kao zastitni sloj od ogrebotina
PS: pazi kada budes skidao plastike, jako su osjeljive, isto tako ako ih ne vratis kako treba sve ce ti "zveckati". Eto nadam se da sam ti pomogao
Gdje se tacno nalazi taj Centar Boban? Koji dio grada?
Comment
-
-
Comment
-
-
Lepo sredjen autic i prelepa boja. Obavezno farbaj branike!!!
Posto trazis plivajuce srafove, pretpostavljam da si resio pitanje felni. Ako nisi, predlazem ti da pogledas Kormetal felne posto su odlicne, imaju veliki izbor i nisu uopste skupe: www.kormetal.com (u BG ih prodaju Danko i Tadic)
Comment
-
-
Originally posted by nenad_Gdje se tacno nalazi taj Centar Boban? Koji dio grada?
Stoka iz Bloka
Comment
-
-
Comment
-
-
Re: Fiat Punto 1.2
Dugo me nije bilo na forumu, pa da ubacima malo novih slika.
Ovo su neke stvari koje sam uradio krajem prosle godine:
Ubacena centralna konzola od Punta GT
Maglenke
Pa onda Rondell 14"
Prije mjesec dana sam nabavio Alessio Turbo 15" sa gumama 195/45/15
Xenoni 6000K
Sada to sve zajedno izgleda ovako:
[hr]
Comment
-
Comment