Moj mali !!!! (Fiat Bravo 1.6 16V)
Collapse
X
-
Mislim ......, shta reci?
Extra!
Konachno da postavish slike.
Evo ti josh jedna...................
-
-
-
Ja sam imao baš takav Bravo samo 1,4 SX....mogao bi da mu staviš onaj krovni spojler sa HGT modela, odlično mu stoji!I naravno sredi mu tu boju na prednjem braniku!Auto deluje lepo negovan i mislim da mu je dizajn još uvek aktuelan!Pazi samo da kad menjaš zupčasti kaiš, obavezno zameniš i zatezač!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
TETAK, mislish li onaj spojler zadnji sa HGT-a ili GT-a??
Ako si mislio stvarno na HGT (tj. nisi se prevario)-> -> NE!!!!!
Takav spojer mi se ne svidja.Previshe mi je "izbachen" napolje, tj. "strchi".
Nego, svidja mi se onaj manji, tj. plici sa GT modela, pa ako neko cuje ili zna nekog ko ga prodaje molim da me obavesti.
Hvala na odgovorima i misljenjima!!!!!!!!!
Pozdrav!!!!
Comment
-
-
ima full opremu sem koze.Voleo bih da cujem vase predloge i sugestije.....
ugradi vazdusno vesanje sa podesavanjem visine vozila...
za zimu ugradi dodatno nezavisno grejanje sa daljinskom komandom, tako da kada udjes u auto on bude vec zagrejan...
recimo neke stvari za udobniju upotrebu auta za pocetak opremanja do full nivoa.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
E Brick, mojne mi s tim glupim forama!!!!!!!!
Ja sam napisao ono sto auto poseduje, u smislu full opreme za taj model auta, a ti sta mislish, to je tvoje...............
Od dodatne opreme ima:
1)AUTO(matsku) klimu
2)Servo uredjaj
3)Podizache stakala
4)Centralnu bravu
5)Alarm
6)Air Bag-ove
7)ABS
E sad te molim da dodash (posto se pravish pametan) sta jos model Bravo-a moze posedovati od dodatne opreme, sem gore navedenog?!
Pozdrav!!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by brickima full opremu sem koze.Voleo bih da cujem vase predloge i sugestije.....
ugradi vazdusno vesanje sa podesavanjem visine vozila...
za zimu ugradi dodatno nezavisno grejanje sa daljinskom komandom, tako da kada udjes u auto on bude vec zagrejan...
recimo neke stvari za udobniju upotrebu auta za pocetak opremanja do full nivoa.
Inache auto je na mestu skroz...mala sugestija ubaci mu bele bocne migavce one male bolje ce se slagati(znam po mojoj makini) mali detalj ali lep
Comment
-
Comment