Cao svima.
Dakle malo detaljnije da Vam predstavim moju zelenu...
Kupio sam je pre 4 godine u standardnom stanju sa relativno lošim motorom.
Prošle zime sam uzeo 2 stranca. Jednog sa motorom 1.6 a drugog 19 dohc.
Sva tri auta sam rastavioi do zadnje detalje i polako počeo sklapati ono što sam želeo...
Sreća pa u ćaletovoj radionici sam imao sve potrebne alate i od početka decembra do kraja januara nisam izlazio iz radionice.
-- Ugradio sam mu: servo volan, promenio kompletni zadnji most na disk kočnice, promenio motor ubacio "injection", zbog čega sam morao promeniti rezervoar, kompletnu instalaciju. Stavio nov izduvni sistem marke Walker
-- Enterijer: ufarban u crno, plafon presvučen u crni pliš, momo volan, niklovana ručica menjača skraćena, fabrička kožna sportska sedišta, km sat svtli plavo.
-- Ispod celog auta plave neonke, prednji farovi se više ne dižu,(vidi sliku), sportski zadnji lonac kao i filter vazduha, dobio 4 nove Michelin F1 gume(195-50 15") na belo farbane alufelne
-- Ozvučenje: radio: Pioneer + šanžer
pojačalo: Magnat serie 900 i 4x 200w
pojačalo JBL 4x125w
kondenzator 1.5 farada
bass Phoenix Gold x2 kom
trosistemci Helix Blue x6 kom (2 u prednja vrata 2 u zadnja vrata 2 na polici)
gepek za muziku rađen od medijapana.
Posle farbanja na zeleno sam nalepio par nalepnica stavio zadnje krilo pravljenog od aluminijuma spuštio oko 8 cm i sada izgleda ovako.
To bio on u velikim linijanma.

Dakle malo detaljnije da Vam predstavim moju zelenu...
Kupio sam je pre 4 godine u standardnom stanju sa relativno lošim motorom.
Prošle zime sam uzeo 2 stranca. Jednog sa motorom 1.6 a drugog 19 dohc.
Sva tri auta sam rastavioi do zadnje detalje i polako počeo sklapati ono što sam želeo...
Sreća pa u ćaletovoj radionici sam imao sve potrebne alate i od početka decembra do kraja januara nisam izlazio iz radionice.
-- Ugradio sam mu: servo volan, promenio kompletni zadnji most na disk kočnice, promenio motor ubacio "injection", zbog čega sam morao promeniti rezervoar, kompletnu instalaciju. Stavio nov izduvni sistem marke Walker
-- Enterijer: ufarban u crno, plafon presvučen u crni pliš, momo volan, niklovana ručica menjača skraćena, fabrička kožna sportska sedišta, km sat svtli plavo.
-- Ispod celog auta plave neonke, prednji farovi se više ne dižu,(vidi sliku), sportski zadnji lonac kao i filter vazduha, dobio 4 nove Michelin F1 gume(195-50 15") na belo farbane alufelne
-- Ozvučenje: radio: Pioneer + šanžer
pojačalo: Magnat serie 900 i 4x 200w
pojačalo JBL 4x125w
kondenzator 1.5 farada
bass Phoenix Gold x2 kom
trosistemci Helix Blue x6 kom (2 u prednja vrata 2 u zadnja vrata 2 na polici)
gepek za muziku rađen od medijapana.
Posle farbanja na zeleno sam nalepio par nalepnica stavio zadnje krilo pravljenog od aluminijuma spuštio oko 8 cm i sada izgleda ovako.
To bio on u velikim linijanma.

Comment