gta je oznaka za opremu i za laksi model...
najbolji tjuning je?
normalno da nije GTA ono sto ti mislis,ne radi se o italijanima ,MPS je kod nas magicna rech...ili mazdaspeed...
@vojinp
samo napred auto je prelep,dovoljno je reci da ja koji italijanima skidam kapu za dizajn mogu da kazem da je auto prelep.i spolja i unutra.ja bih pre uzeo limuzinu,jednostavno ne volim te fore sa gepekom.iako je mnogo prakticnije i ja imam dva deteta,jednostavno vise volim limo...
kako stojis sa garancijom smes li da odradis chip?dovoljno da kazem da sa chipicem bi imao oko 170 i neki konjic,i oko 400nm..malo li je?
@kilson,kilaz ili kako se vec zadnjih dana nazivas,oces da ti posaljem srafove sa kineske pijace?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Ne znam kako ovo srebrno kod maglenki izgleda uživo, ali na slikama ne izgleda nešto posebno.
Što se ostalog tiče, Mazda did it again - ako ne i veći efekat kao da kada se prva 6ica pojavila na našim ulicama. Baš je mamila poglede.
Automobili su (rekao bih) posle jedne krize, dizajnerski ponovo stali na noge. Mazda 6 je po vizuelnom efektu čini mi se jednaka A159, mada su to totalno različite škole dizajna. Mazda 6 lepo pokazuje koje dizajnerske linije treba da vuku japanci.
Što se tehnike i ostalog tiče i dizela, ne znam kolko se volite s Fordom, pa neću da komentarišem
i ne treba....
motor mazdin,i sve ostalo sto otvoris i procitas pise made in japan,jer mazda vec odavno praktikuje da svaki model koji ide za evropu mora se praviti u japanu.kada bi i ostali japanski proizvodjaci tako isto radili bilo bi dobro
mnogi u ne znanju automatski porede mazdu-ford,sto ja i ne smatram za lose,chak sta mislim da tako gledajuci onda je nissan renault...
shalim se -do sada je mazda pravila dizele u kooperaciji sa ostalim proizvodjacima,vise ne-jer im se ne slaze u koncepciju pouzdanosti
inache ova 6-ca je kvantni skok od prosle...mazda je krenula sa ovakvim linijama po prebacivanju svog dizajnerskog studija u evropu-Keln-nemacka...sto znaci da opet bez nas evropljana nema nista ...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Verovatno chip ne moze u garanciji, ne znam kako je u Evropi ili van, ali sam nekako siguran da je ovde to tako. Evo jos nesto slika, nesto uz blic, nesto bez.... nasao sam da slikam kad pada mrak
Kad smo kod nove mazde 6 i novog mondea, evo da kratko razjasnim
Jedinstvena platforma
Vreme je da zauvek raskrstimo sa dilemom da li Mazda 6 i Ford Mondeo dele platformu? Odgovor je jasan i glasan - ne dele! Mazda ima svoju platformu za D segment i ne deli je sa drugim automobilima, kao što je to slučaj sa modelima Mazda 3 i 2, koji svoje platforme dele sa vozilima Ford Focus i Fiesta.
Vreme je da zauvek raskrstimo sa dilemom da li Mazda 6 i Ford Mondeo dele platformu? Odgovor je jasan i glasan - ne dele! Mazda ima svoju platformu za D segment i ne deli je sa drugim automobilima
Comment