Dragi drugari, slucajno naleteh na ovaj forum, i veoma mi se dopada..
..dakle, imam 40 godina, iz Zemuna sam. Alfa virusom se zarazio pre 3 godine kada sam, zbog finansijskog skripca, bio prinudjen da prodam Audi 80 TD B4 i kupim jeftiniji auto... Na nagovor drugara (hvala mu!) pogledah jednu 33jku i...sta da vam kazem - ljubav na prvu voznju! Da li je presudio zvuk boxera, osecaj da mi je straznjica tik iznad asfalta, ubedljivo guranje ledja u sediste kad se `omakne` gas...nije vise ni bitno. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na uzane i blizu postavljene papucice, i to je bilo to.
I, da predstavim auto:
33jka 1.5 IE `91 godiste, treca serija, metalik tamnozelena
Kupljena od prvog vlasnika, sa kompletnom servisnom dokumentacijom
Presla 118.000 km
Stanje pri kupovini - veoma solidno, sa malo rdje oko cepa rezervoara i na rubovima desnih prednjih vrata
Nove gume (Tigar, doduse) namontirane mesec dana pre kupovine
Troskovnik:
Auto - 1900e
LPG - 400e
Promena svih kaiseva i spanera - 100e
Promena diskova i plocica - 100e
Limarski radovi i farbanje (ono oko cepa, nova vrata) - 250e
servisi na 5000 km
I, to je to.
Do sada sam sa njom presao 35.000 km, bez ikakvih problema, i nadam se dugoj i lepoj voznji.
Jos jednom - pozdravljam vas sve!
..dakle, imam 40 godina, iz Zemuna sam. Alfa virusom se zarazio pre 3 godine kada sam, zbog finansijskog skripca, bio prinudjen da prodam Audi 80 TD B4 i kupim jeftiniji auto... Na nagovor drugara (hvala mu!) pogledah jednu 33jku i...sta da vam kazem - ljubav na prvu voznju! Da li je presudio zvuk boxera, osecaj da mi je straznjica tik iznad asfalta, ubedljivo guranje ledja u sediste kad se `omakne` gas...nije vise ni bitno. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na uzane i blizu postavljene papucice, i to je bilo to.
I, da predstavim auto:
33jka 1.5 IE `91 godiste, treca serija, metalik tamnozelena
Kupljena od prvog vlasnika, sa kompletnom servisnom dokumentacijom
Presla 118.000 km
Stanje pri kupovini - veoma solidno, sa malo rdje oko cepa rezervoara i na rubovima desnih prednjih vrata
Nove gume (Tigar, doduse) namontirane mesec dana pre kupovine
Troskovnik:
Auto - 1900e
LPG - 400e
Promena svih kaiseva i spanera - 100e
Promena diskova i plocica - 100e
Limarski radovi i farbanje (ono oko cepa, nova vrata) - 250e
servisi na 5000 km
I, to je to.
Do sada sam sa njom presao 35.000 km, bez ikakvih problema, i nadam se dugoj i lepoj voznji.
Jos jednom - pozdravljam vas sve!
Comment