eeee da je do kozmetike
desna strana je bila zakacena izgleda celom duzinom, sredjena, ali lose ofarbana, pa tu nije bas izvucen sjaj
U sustini to mu je jedina mana, a posle poliranja - druga prica!
Moraces nesto da smislis za onu desnu stranu - ono je farbano i to bas lose.
Inace, da nije tih gluposti sa bojom, autic bi bio prelep. Fali mu samo par sitnica da izgleda opasnije .
Btw, jel ti ispravan onaj fabricki woofer u gepeku?
Jessss... Ja nisam stajler tako da me ne muci mnogo sto je to lose ofarbano, bitno je da nije odvaljen i da je zdrav kao dren. Sto se i videlo na potezanju
Dobro na nista ga napravi... Ofucan nije sigurno, samo je ta strana lose ofarbana i to je to. Sredice se to, nije tolka frka jbt... Profesionalac je i ocenio, nemoj da brines
Eh sad, na nista ga napravi , lepo sam malopre napisao da je prelep. Poenta mi je bila da je to sa desne strane stvarno ruzno i treba srediti, na sta si ti odgovorio da te nije briga kako je ofarban.
Inace sve je to stvarno dobronamerno, posto volim puntice i svideo mi se juce tvoj.
Ma salio sam se to za stajling, pa nisam ni cigan da vozim saren auto, ali samo kazem da mi to nije primarna stvar. Naravno da ce se srediti sve to, mozda cu cak i da ga farbam celog, ali tek sledece godine, videcemo. Bitno je da je geometrija trapa i sasije savrsena kao i da je zaista presao tako malo kilometara.
Lep puntic da te dugo slizi
Isao si kod Vlajkovica u Barajevo?
Inace imao si srece ovde gde si ga spicio na duploj stoje panduri,na dnu dole,po ceo dan sa radarom,meni su tu pisali kaznu
Stoje malo nize, posle onih 170 sam usporio, sto zbog guzve, sto zbog toga sto znam da tu stoje
Hvala za "kompliment"
Da bio sam kod Vlajkovica, najbolji su ubedljivo.
Nisi znao da ima nekih 7 km posle skretanja za Barajevo, servis koji ugradjuje njihove auspuhe a dosta je jeftiniji a kvalitet je na istom nivou,znam da nisi ugradjivao njihov lonac ali mali info nije na odmet
mene je izaslo 1900din ugradnja sa novim gumicama, jedan deo njihove cevi , odradjen... a ugradnja na nivou, bas su picajzle. Imaju sve zivo, mogu da ti prave sta pozelis... rade trkacima nekim... Otisao sam kod njih zato sto svi imaju samo reci hvale (Pocevsi od cannona pa na dalje) i nisam se pokajao
Nisi znao da ima nekih 7 km posle skretanja za Barajevo, servis koji ugradjuje njihove auspuhe a dosta je jeftiniji a kvalitet je na istom nivou,znam da nisi ugradjivao njihov lonac ali mali info nije na odmet
Comment