ne prizivajte zverka...procitao je on ovo samo se pravi tosa...pa gde audija za mazdu dade covece...ejjjjj....
ma salim se bre,samo uzivaj sredjuj,hvala bogu sve smo jaci...
@redbox
ti matori nadrkani ne zezaj...instaliracu ti muziku iz naruto sa dozivotnim repeat-om .....
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
A zna li neko gde se nalaze osigurachi na ovom autu?
Znam gde su oni za motor..
@milannik ja sam brate tebi zahvalan sto si poslao auto kod pravog coveka
Inace evo malo turiranje, prao sam motor pa se namokrili kablovi, pa je trokirao, pa sam ih brisao susio itd... sad radi kao sto treba....
dugo sam razmisljao dali da zagadjujem temu ali eto.. moracu.. malopre mi komsinica cuknula auto.... Malo ulubila kraj krila, ugurala mi branik ispod krila, i polomila mi desno svetlo za poziciju... poludeo sam..............
E sad i onako sam planirao da skinem branike i da ih sredim... moracu da podignem auto zato sto je i previse nizak, dali imate neki savet sta kako????
I koliko moze da iskosta material da se prekituje branik i ofarba, i dali postoji neki nacin da se odradi branik da bude malo elastican kad ga zakacim na nekom ivicnjaku nedaj boze da ne popuca kit....?
e ovo je ona prica sto imas negde na forumu tipa parkira se riba i ugurava gde ne moze ni bicikl ali boli nju.Hebote pa ja vise gledam da sacuvam tudje nego svoje kad vozim
Ovo za branike osim da pravis gumene nema nista da te spasi od kuckanja.Imaju oni neku elasticnost ali ne u tolikoj meri da bas ne vodis racuna gde se parkiras.
koliko se ja secam farbanja i sredjivanje branika ovde u bg je bilo izmedju 50-70eur zavisi od majstora.
auto da dizes jedino preko opruga ili visih guma , recimo ako ti je sad 45 ides na 65 naravno da ti ne kaci unutra.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment