Malo novina...
Bocica se ispraznila posle 1000km ne pitajte zasto lose je bila namestena,slucajno sam primetio.
Zamenjeni fabricki zvucnici u prednjim vratima,ubaceni Jbl-ovi gto8627 5x7 mnogo lepse zvuce nego fabricki!

Planovi za buducnost
Zeleo bih da promenim komplet muziku malo je ambiciozno ali resivo..
Za pocetak treba da kupim metra kit da mogu da ugradim neki bolji radio,
Zatim neki dupli din multimedijalni hu....
To ce izgedati ovako

Jedino sto je metra kit za 1 din pa ce zahtevati manje prepravke...
Prednja vrata
Jbl Limted t595 6x9 zvucnici sto zahteva secenje a zao mi seci fabricke tapacire,tako da ako neko zna neke druge tapacire za prednja vrata mogu i osteceni nek javi!!
Zadnja vrata
Jbl Gto 8627 samo ih ubaciti umesto fabrickih
Zadnja polica
Jbl Decade t595 naravno pre secenja cu pokusati napraviti policu od poliestera ,ako ne uspe moram seci..
I naravno pojacalo Audison lrx 5.6.Koje ce gurati samo 6x9 jbl-ove dok ce gto ici preko hu.
Pare se skupljaju za metra kit i hu ostalo sve imam.
Naravno i felne su u planu ali tek na prolece...
Primedbe,sugestije su dobro dosle!!!
Bocica se ispraznila posle 1000km ne pitajte zasto lose je bila namestena,slucajno sam primetio.
Zamenjeni fabricki zvucnici u prednjim vratima,ubaceni Jbl-ovi gto8627 5x7 mnogo lepse zvuce nego fabricki!

Planovi za buducnost

Zeleo bih da promenim komplet muziku malo je ambiciozno ali resivo..
Za pocetak treba da kupim metra kit da mogu da ugradim neki bolji radio,
Zatim neki dupli din multimedijalni hu....
To ce izgedati ovako

Jedino sto je metra kit za 1 din pa ce zahtevati manje prepravke...
Prednja vrata
Jbl Limted t595 6x9 zvucnici sto zahteva secenje a zao mi seci fabricke tapacire,tako da ako neko zna neke druge tapacire za prednja vrata mogu i osteceni nek javi!!
Zadnja vrata
Jbl Gto 8627 samo ih ubaciti umesto fabrickih
Zadnja polica
Jbl Decade t595 naravno pre secenja cu pokusati napraviti policu od poliestera ,ako ne uspe moram seci..

I naravno pojacalo Audison lrx 5.6.Koje ce gurati samo 6x9 jbl-ove dok ce gto ici preko hu.
Pare se skupljaju za metra kit i hu ostalo sve imam.
Naravno i felne su u planu ali tek na prolece...
Primedbe,sugestije su dobro dosle!!!
Comment