Jedna obicna Almera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Jedna obicna Almera

'Ajde da se i ja napokon nakanim da predstavim svoj auto.
    Dakle, u pitanju je NISSAN Almera N16, 1.5 66kw.Auto je 2000. god, kod mene je od Novembra 2007. i za sada sam presao nekih 11 500 km.Od opreme ima podesivi servo,ABS,klimu,el. podizace,el. retrovizore,4xairbag,maglenke,do skoro je imao i fabricku muziku, koju sam zamenio cd playerom,alu felne,daljinsku centralnu i to je valjda to.
    Za ovu kilometrazu sam imao 2 redovna servisa, zamenio prednje diskove i plocice i dopunio klimu.Eh da, zamenio sam i okvir tablice
    Automobil je dosta udoban, pogotovo u poredjenju sa Ibizom koju sam imao pre toga,stabilan je i pregledan.Ima malo veci krug okretanja, nego sto sam ocekivao,ali je dobar za grad i puno laksi za parkiranje od SEATa, iako je veci.
    Motor nije neki snagator, ali je dovoljan.Sa klimom je malo tromiji, sto se i da ocekivati.Trosi oko 9-10l.
    Nikakvo tjuniranje, niti stajlingovanje nisam planirao.Ugradio sam mu samo cd player i razmisljam o ugradnji plina.
    To bi bilo to
    Evo i slike, posle pranja kod drugara

• sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Zamenio si filtere i svecice?
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Corsa
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2005
      • 450
      • Beograd

Zamenio sam motorno ulje, filtere, svecice, ulje u menjacu, kociono ulje, antifriz i odradio Wynns.Bolje spreciti, nego leciti...

Comment

• Alexandar
        CBC Član
        • 14.06.2005
        • 68
        • Futog, Vojvodina

Cestitke na izboru! Nesto ti je visoka potrosnja, je l' to samo grad ili kombinovano?
        Panonski Mornar
        ALMERA 1.5S Tekna

Comment

• Corsa
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2005
          • 450
          • Beograd

Hvala.U principu, gradska voznja, ali tako nesto guta i na auto putu preko 130.Ni ja ga vala ne stedim, glupo mi je da menjam brzine na 2500 rpm kao da je dizel, kad mu je crveno na 6500 Ibiza 1.2 mi je trosila 8,5 do 9, tako da mi ovo i ne deluje previse za auto koji je tezi i ima vise ccm

Comment

• vladeta
            CBC Član
            • 15.03.2006
            • 37
            • Mladenovac

@Corsa - Ja se izvinjavam, ali sta to znaci uraditi "Wynns" ? Prvi put cujem za tako nesto.
            ... flying in a B16A2 ...

Comment

• GTI 16V
              CBC Senator
              • 04.02.2005
              • 236
              • Beograd

Verovatno je mislio na tretman "ciscenja" motora ili dizni (ENGINE FLUSH ili CLEANER)...

Comment

• Jesa
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2008
                • 344
                • Beograd
                • Honda Civic 1.4 LS

Re: Jedna obicna Almera

Daj neki update o auticu .
                www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

Working...