Menjao sam ulje i filtere pre 10ak dana i pojavilo mi se na instrument tabli ono insp na displeju za kilometrazu... jel to nisu resetovali u servisu ili treba da se zabrinem?
Znam kako se resetuje, samo mi cudno sto se pojavilo...
I sta mislite, da li da uzmem GM ulje kod Komnenovica, valja li to? Koristim Mobil ali je iz Turske... nisam bas najsrecniji zbog toga...
Skoro mi se sjebalo sediste za suvozaca, nece da se obara... jedan bizgov koga sam vozio je povukao onu rucicu jace i sajla se ili otkacila ili pokidala i sad se ne obara. Jel moze to da se resi ili cu morati da menjam sediste. Lik kod koga odrzavam auto mi je rekao da on to ne ume, dao mi broj nekog auto otpada, oni kupusaju kola pa valjda znaju kako se to otvara, nego lik ne radi do kraja jula. Sad nesto razmisljam da se sam bacim na posao, imam par dana slobodno... nego jel imao neko ovakvo ili barem slicno iskustvo, da mi da neki savet. Sedista nisu ona klasicna, u pitanju je astra sport, malo su sportska, imaju onaj deo na sedalnom delu koji se izvlaci...
Imao sam ja uputsvo negde, sa slikama, neki momak je to radio sam...moracu da prelistam malo da pokusham da nadjem gde je to, pa ako nadjem okachicu ti...
Ajde vidi ako ga nadjes znacilo bi mi bas, hvala ti
Ode mi kompresor za klimu pre neki dan. U pitanju je Sanden, ali obisao sam nekoliko otpada, ni jedan mi ne odgovara, ocigledno postoje razlike cak i kod iste marke... ne znam zasto, da li to zavisi od mog motora, bem li ga, znam samo da onakav kakav mi odgovara ne mogu da nadjem nikako, ne znam o cemu se radi. Da ne davim sad, da objasnjavam kakav mi treba, male razlike su u pitanju, jel ima neko ideju gde bih mogao da trazim to cudo, ne mili mi se da dajem soma evra za nov?:/
Znaci ne verujem, uspeo sam, nisam znao da se ceo zadnji deo sedista drzi na ona tri osiguraca dole, to mi je pravilo problem, kad se otvori sve je prosto... brate hvala ti, spasio si me!))
Zamenio sam i kompresor, nadjoh kod lika u Bolecu za 150e, radi sve je ok...
Nisu prodate, eno ih u garazi. Moze, nema veze sa vratima. Samo su kratke, skinute su sa Astre sport. Ostavio sam broj ispod slika ako si zainteresovan... poz
Pre mesec dana sam primetio da je crevo koje izlazi iz intercooler-a i ulazi u motor odmah ispod egr ventila, vlazno od ulja. Bio kod majstora, rekao mi da je vakuum pumpa otisla. Zamenio je pre nedelju dana ali ono crevo je i dalje vlazno, bas na kraju gde ulazi u motor. Kad vozim lagano nema toga, jedino kad nagazim malo, krene da vlazi. Bio sam danas kod majstora opet, rekao da ipak nije vakuum pumpa, zakazao mi u ponedeljak, rekao je da je mozda turbina. U voznji, turbina se normalno pali nesto malo ispod 2000rpm, normalno vuce. Jel ima neko iskustva sa ovim? U principu bi mi znacio svaki savet. Ako je turbina, verovatno cu menjati auto, jbg. Ionako me ceka bosh pumpa koja je macka u dzaku, jos to da me snadje pa da se roknem.
Comment