w203 C320 4matic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • xander
    CBC Početnik
    • 04.06.2008
    • 2
    • Beograd

w203 C320 4matic

Pozdrav svima.
    Evo da predstavim mog novog mezimca, u pitanju je C320 4matic Avantgarde, 2003 godiste, presao je 180.000.

Imam i par pitanja - kako i gde bih mogao da sredim ova ostecenja na prednjem delu haube:

Takodje, posto mi je ovo prvi Mercedes interesuju me i predlozi za kvalitetne servise za redovno odrzavanje u Beogradu, a usput ima li negde da se nabavi navigacioni CD sa domacim mapama?
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

uh koja lepota ... pravi motor jos ful ...jedino auspuh skidaj odmah to nije za mecku nikako. Za ostecenja i ja ih imam to je od kamencica i autoputa, e sad kako skinuti nemam pojma dal moze poliranje da pomogne ili farbanje stim sto je greota zbog toga farbati posle ce pri prodaji misliti da je udaran pa farban itd.

inache oprema je ful, automatik, 320motor, pravi prevoz koja je potrosnja po gradu i van ?

Comment

• xander
      CBC Početnik
      • 04.06.2008
      • 2
      • Beograd

hvala na odgovoru
      sto se tice potrosnje u gradu trosi oko 17-18l plina

Comment

• Djux
        CBC Veteran
        • 10.08.2007
        • 133
        • Zemun

A vec je bacen na sekvent. Ovo 4matic mi se pogotovo svidja. Cak nisam ni zan da su te godine imali 4 matic na W203. Da ne spominjem jako lepo napakovani avangard. Samo makni te zavrsetke please, ako vec zelis to samo orgigi dolaze u obzir na tom autu.

Comment

Working...
        X