Felnice su mu odlično legle.
MANTA
Collapse
X
-
-
Lijepa manta.
Nabavi original maske za farove, ove maske baš i nisu originalne
U originalne maske bez problema idu farovi od BMW kockice. Sad zamisli far sa lećom i xenon gore k tome . Mmmm.
Druga stvar, nađi original Engelmann retrovizore, da zamijeniš ovo što ti sad glumi retrač
ovakve:
klik ovdje !
Sicevi mi se sviđaju, ideš definitivno u pravom smjeru
you want to kick my ass? Well, give your best shot
Comment
-
-
Manta je prelepa spolja osim onog zadnjeg lonca koji ne da se nije uklopio nego bolje da si ostavio fabricki
Sto se tice enterijera, iskreno receno, katastrofa
, ali ukusi su razliciti.
Koliko si je platio ako nije tajna?
Pozzz
Comment
-
-
u planu su siroke pontiac crte (crvene boje)
nesto slicno ovome
http://z.about.com/d/mustangs/1/0/h/1/- ... 0KR_04.jpg
pa me zanima vase misljenjeLoud & Proud
Comment
-
-
Re: MANTA
novi update i novi problemi sa mantom posle vise mesecnog mucenja sa ubrizgavanjem pesli smo na karburator
i ugradjen je plin
ali imam zesci problem sa uljem na meracu za ulje nikako da provalim koliko ulja imam u motoru jedina orjentacija mi je lampica
cim zasvetli dolijem malo i tako vec duze vreme
parkiram auto na ravnom ostavim ga po 5-6 sati da iskulira i ono opet nista
ako neko ima neki savet ili je imao isti problem
neka otkrije tajnu
Loud & Proud
Comment
-
-
O kolega super manta,svaka cast,nisam video ovu temu do sad,ne znam kako je kod tebe ali kod mene na manti ima dva meraca za ulje na razmaku od 10 cm sto do sad nisam video nigde,i opet ne znam koliko ima ulja,najbolje kad menjas ulje,sipaj novo izvuci sipku i obelezi.OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo
Comment
-
-
svaki CIH ima jedan mjerac za ulje i desetak cm dalje jos jednu rupu za mjerac koja je zablombirana....to ima zbog grbe kartera,Rekord/Omega je ima sa prenje strane,a Manta/Ascona sa zadnje,a blokovi su naravno istiHEAVEN IS A PLACE ON EARTH
Comment
-
Comment