Nabavi original maske za farove, ove maske baš i nisu originalne U originalne maske bez problema idu farovi od BMW kockice. Sad zamisli far sa lećom i xenon gore k tome . Mmmm.
Druga stvar, nađi original Engelmann retrovizore, da zamijeniš ovo što ti sad glumi retrač
brate sve mi diraj samo lonac nemoj , unutrasnjost sta znam kombinacija je crna ,crvena i tamno siva neznam sta se tu ne uklapa
a bila 3500 evropskih dinara (mislim da to nije mnogo za auto u ovakvom stanju)
novi update i novi problemi sa mantom posle vise mesecnog mucenja sa ubrizgavanjem pesli smo na karburator i ugradjen je plin ali imam zesci problem sa uljem na meracu za ulje nikako da provalim koliko ulja imam u motoru jedina orjentacija mi je lampica cim zasvetli dolijem malo i tako vec duze vreme
parkiram auto na ravnom ostavim ga po 5-6 sati da iskulira i ono opet nista
ako neko ima neki savet ili je imao isti problem neka otkrije tajnu
O kolega super manta,svaka cast,nisam video ovu temu do sad,ne znam kako je kod tebe ali kod mene na manti ima dva meraca za ulje na razmaku od 10 cm sto do sad nisam video nigde,i opet ne znam koliko ima ulja,najbolje kad menjas ulje,sipaj novo izvuci sipku i obelezi.
svaki CIH ima jedan mjerac za ulje i desetak cm dalje jos jednu rupu za mjerac koja je zablombirana....to ima zbog grbe kartera,Rekord/Omega je ima sa prenje strane,a Manta/Ascona sa zadnje,a blokovi su naravno isti
Comment