Ovakvi stopovi su sad na mojoj Astri...Ili slicni,ybg ja ne vidim razliku,jedino u tome da su moji mozda malo tamniji
A Irmsher Bertonku sam nalazio po netu, i place mi se svaki put kad je vidim
Vidim sad slike...al kad si ih postavio pa prvi put kad sam se ulogovao nesto nisu htele da se pokazu.Ovi prvi stopovi mi se svidjaju, ali crni, ko sto je Vracarac na prvoj strani postavio.
Necu ni da razmisljam sta bi bilo,hvala Bogu nije se desilo. Nisam dosad imao prilike da ga razvucem, posto su ovde kod nas u Vojvodini putevi jako "dobri", a juce sam isao za BG pa sam morao da iskoristim priliku da vidim kako ide. I sad znam koji mu je max, tako da necu imati potrebe da ga vise razvlacim...Osim mozda ako budem nesto radio na masini jednog dana
Nisam ni skontao da je to crna varijanta stopova.
Ja se nakanjujem da kupim takodje sa crnom pozadinom jer mislim da crno bolje stoji od hroma na sivim kolima.
Hocu led stopke, ali tek kad naletim na neke koje ce mi se bas svideti...Necu da bacam pare pa da se za nedelju dana predomislim. Malo su zatamljena i zasad nek ostane tako...Mada mozda poslusam DTI LET-a pa uduvam jos koji sloj Motipa
Comment