Update: Stigle i prednje pločice od eMa, zamenjeni i prednji diskovi i pločice u kompletu, i to je za sada sve što se mehanike tiče. Dakle do sada je zamenjeno:
Prednji i zadnji diskovi + pločice, sve tečnosti i filtri, svi kaiševi, kablovi, svećice, amortizeri, termostat, stavljen zadnji protočni lonac, gume, popravljen motor brisača (sad lepo radi i intervalno), nove metlice brisača(samo guma), nove H3 u maglenkama.
U najavi: opruge 1-1,5 cm kraće (ako se nađu povoljno, ništa hitno) i petokrake AZEV Type A felne 15" ako negde nađem, 4 čelične za zimu + vintere balonjare. Možda i sequent.
Šminka: Ofarbana prednja maska u crno. Treba ofarbati i bočne lajsne u crno, desno ćoše prednjeg branika u crveno. Isflekovati par tačkica na haubi i vozačkim vratima, ispraviti zadnje krilo vakuumom. Farbanje postojećih felni. I nema dalje.
Vidim da Dekideki prati svaki korak, "trka" ko ce imati lepsu i ocuvaniju crvenu 155 je pocela ...moraces dosta truda da ulozis, Deki je ozbiljan suparnik...naravno, salim se malo ..neka te u zdravlju sluzi i zelim ti da je sredis onako kako si zamislio.....sve pohvale...
P.S. procitao sam flekovanje haube?, ja sam se nesto raspitivao za taj proces i kod koga kod sam otisao (lakirera) rekli su mi da je nemoguce napraviti idealno flekovanje......do duse to mi je trebalo za bivsu 145 ali nije na odmet znati gde, kako, posto......sorry za off
sto se tice felni koje spominjes, video sam na sajtu kod nasih kolega Alfista iz Madjarske takve flne, bele......mogu da pogledam da li je jos aktuelno, inace su dosta jeftiniji delovi nego kod nas, samo je malo frka otici po njih....
Comment