Jel` ste cistili hladnjak klime?
djurkinova 155-ca
Collapse
X
-
600€!?!
Neznam ti planove ... ako mislis da je vozis bar jedno godinuipo-2,zasuci rukave i udri.Stanje jeste ocajno ali je i cena bila za smeh a ona ipak ide
!
Bilo bi ti jako korisno da skines "Workshop manual 155".Jeste malo loshije skenirano ali ipak ima tu gomile podataka,shema i sto sta josh.
Imas ga npr. ovde :
http://pdftown.com/PDF-Alfa-Romeo-155-S ... anual.html
i dodatke
http://pdftown.com/PDF-Alfa-Romeo-155-R ... ement.html
Ventilator je mozda i OK sto se tice buke.Jeste bucan solidno kad se natera na full speed a sobzirom da kod tebe samo tako i radi ...
To sto svuda na delovima pishe FiatLancia nema sta da te buni.Svi vozimo ustvari Fiat Romeo
.Alfa 155 je najveci Fiat od svih Alfi
.Ali boj ne bije ... vec TwinSpark srce u junaka
!
A prednost Fiatovog porekla osetices kod placanja rezervnih delova npr.
Comment
-
-
@Flavio
Hvala na svemu!!!
Uputstva sam vec skinuo i sutra ih nosim kod drugara da prvo montiramo onaj pinjon ili kako se vec zove!!!
Sad cena je diskutabilna posto je auto s CG tablama i istice mu sept. registracija koja je cirka 300 EUR-a s prevodom zna biti i 400 EUR!
Sve cu preziveti samo da je auto regularan i da ga registrujem trenutno je na proveri od strane ljudi iz CB Podgorice i Bar po broju tablica da nema parnjaka.
Inace imam LANCERA kojeg trenutno vozam na plinu al Alficu 155 zelim vec nekoliko godina i dvoumio se izmedju nej i Calibre OPEL!!!
Za FIAT-a znam jos iz 80-tih jer mi je otac vozio FIAT-132 2000ccm jos tada s elektronskim podizacima i ostalim cudima da bi '85 presao na OPLE Rekorda IDA.
Pozz
Comment
-
-
kad pominjete smesne cifre, sestra od mog ortaka uzela skoro 155icu isto na CG table za samo 400e, sa ful opremom i PLINOM! , motor 2.0 ,vizuelno u veoma slicnom stanju ovoj Djurkinovoj,mada nikako ne planira da ulaze u nju vec da se vozi do isteka registracije pa za dalje ako bude kesa neke najbitnije stvari da sredi i da tera opet dok moze a ako ne ide na dobos,ako bude isto tako smesna cifra videcu da je uzmem za delove,pa nek stoji
...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
za sada mozes da vozis na CG tablama kao i na Srpskim na ovlascenje,i registruje se dole u CG normalno, znaci auto mora da se vodi na nekog iz CG i on ti daje ovlascenje i registruje ti auto,e sad to moze za sad ali pitanje dokle,jer se stalno pica da ce ukinuti CG da se voze kod nas kao i sto ostale strance ne mozes da vozis,ali ljudi kupuju i dalje CG pa voze dok mogu a kad ne bude moglo onda kako se ko snadjeima i tu mucki,cuo sam da se nekoliko automobila registruje na jednog coveka i da se svi registruju na iste tablice
,znaci ako hoces da kupis CG moras dobro da ga proveris, neko mi skoro rece da zna par prezimena na koja su registrovana pojedina vozila a koja treba izbegavati u sirokom luku bas zbog tih muvaza,ali sve su to price i price, ja licno sam planirao da kupim CG ali sam odustao,ipak bolje nase table za malo veci kes ili malo losiji auto nego da me sutra boli glava....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Pomoc oko pinjona
Treba mi pomoc oko gore navedenog dela. Sta se desilo sa prethpdnim nek vam kaze gospodin veterinar stvari stoje ovako :
mesto gde bi se trebao uglaviti pinjon je zaliveno tecnim metalom Pretpostavljam da su ga majstori ili vozac pre mene tj predhodni vlasnih otkinuli i odlomili mu kuciste na diferencijalu interesuje me dal to za sobom povlaci i kupovinu celog menjaca ili kako su rekli moze da se nabudzi u sta cisto sumnjam zbog ugla pod kojim treba da stoji mesta koje treba da zauzme i bla bla bla
O svemu onome sta sam predhodnih puta spominjao, da fali je, katastrofalno i pricat!!!Sve mora novo nikakve popravke i zamene nema posto pola toga fali ili je samo stavljen neki deo da bi takoreci bilo tu kao napr klima
Zadnji diskovi satrti do panja ostrugani od kocenja i cesanja metal na metal!!! Disk nema ni pola od potrebne debljine!!! Ima li ko disk na prodaju i kakav???
Prednji amortizeri pod hitno kao i desnu sponu
Felne uzasne citaj potrebna zamena, nemoraju neke budzotine vec najobicnije!!!
Tapacirunzi takodje posto su ove na vratima lepili da bi stojali!!!
Od nedelje ide na autodijagnostiku pa cu reci vise u vezi elektronike i motora!!!
Pozdrav tuzni Cure
Comment
-
-
Uffff.....koliko problema sa tim autom....Placeno 600e na crnogorske table.Mozda premalo,a izgleda previse za taj auto koji je izgleda u ocajnom stanju po ovom sto citam.Vecinom su to sitnice,ali ima i krupnih stvari....Meni se cini da si ti kupio jedan veliki krs i bacio tih 600 evra.Sada ce me verovatno svi popljuvati,jer vidim da hrabrite coveka da istraje u sredjivanju...Ali koliko jos novca treba uloziti i vremena na nesto sto mozda nece moci da se vozi za par meseci,jer je ipak to auto iz druge drzave...Taj dan ce neminovno doci,po onome sto je Dinkic izjavljivao.Posle svog truda i novca moci ces samo da parkiras auto i da ga gledas.....Ja bih mogao da te ohrabrim kao i svi ostali ovde,nije nikakav problem,ali realnost je malo drugacija.....
Comment
-
-
Surove cinejnice
Hvala i nema tu pljuvanja to je cinjenicno stanje.
Auto cu izvuci u neko dobro stanje i samo da mi prodje registracija dole posto hocu da uradim prevod na matorce pa cu ga voziti kad oni budu ovde ili kad sam ja dole ako nemoze drugacije!!!
Vec je odradjeno gro stvari i sta sada da radim da dodam to sto sam odradio i ulozio i da ga prodam takvog ili menjam ?
Popravljeno sediste, lampice, to sto je lupao tocak i leva viljuska i kugla, podizaci stakla, ugradjen plin, i jos neke sitnice!!!
Ostalo branik, desni retrovizor, amortizeri, plocice na kocnicama, pinjon tj menjac, i tapacirunzi. Farbanje mi jos nepada na pamet!!!
Videcu s alfaskorpionom oko kupovine nekih stvari.
Steta sto ranije nisam znao za forum ipak sam ja vozio i jos ponekad provozam Lancera!!!
Pozdrav
Comment
-
-
Druze,video sam na bagljasu na jednom od parkinga,zelenu 155,sa cini mi se ljubicastim branicima i Recaro sedistima...pored nje je lancia dedra Jeli to tvoja 155? =]Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
Comment