Baticeee kakav primerak svaka cast
E36 M3
Collapse
X
-
Comment
-
-
@mojo, bez nalepnica... cuo sam za taj drugi auto, ali nista u skorije vreme...
@overspeed... da, ta felna je isto fenomenalna, jedina stvar na njoj koja mi se ne dopada je sto je dosta zatvorena (ne vide se lepo disk i klesta)
@M-power... za trenutak si me zbunio, vidim tvoj nick u temi kao "poslednja poruka"... a znam da jos nista nisam napisao...
@zverko... slazem se donekle. Crna je nenametljiva boja, pa se iz tog razloga i slaze sa svim i svacim... Da sam mogao birati i ja bih tada verovatno uzeo crnu... Medjutim, svaki put kad se provozam u kolima koja su potpuno crna unutra (pa jos nemacke proizvodnje), obradujem se da posle sednem u svoj auto... =]
Comment
-
-
Kakav auto....:kadr :kadr :kadr :kadr Čuvaj ga i uživaj u svakom trenutku provedenom u njemu.
Comment
-
-
Mislish na "autobusku" gas pedalu?To ide u sve serije bengule... I ne montira se pedala kao takva sluchajno, nego sa razlogom...
@ M br. 2
Mogao bi da bacish neki klip da vidimo i chujemo kako to ide, nemoj da si stipsa, podeli sa drugarima malo zaodovoljstva...
Comment
-
-
Auto je stvarno vrh.Bmw M3 je stvarno nesto posebno.Vozio sam jednog jedno vreme i stvarno je jedan od najboljih automobili na svetu.Tvoj je jako dobar,bar tako deluje na slikama.Cuvaj ga dobro i "samo zadnja vuca i pun gas"ne moze brze,jurimo 30
Comment
-
-
Originally posted by V-TecZnas kako je dobar osecaj kada ispod celog stopala osetis pedalu pa jos das gas do kraja.
Istu takvu pedalu imaju i serije 3 sa pocetka '80ih.Ne znam za ostale modele...
Postoje baš kit-ovi za prepravku na 'normalne' pedale. Opet napominjem, ta autobus varijanta se _meni lično_ ne sviđa, ne znači da je generalno loša ideja..
I da ne trujemo čoveku temu - zanima me koliko je prešao, i koliko takav auto uopšte danas košta u Srbiji? Dok sam ja nešto gledao bilo ih je za nešto preko 10k €.
Comment
-
Comment