ICBM-ova (m)azdaja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ICBM
    CBC Početnik
    • 01.03.2008
    • 8
    • Beograd

ICBM-ova (m)azdaja

Pozdrav
    Ja sam Dusan iz Bg-a, ponosni vlasnik 3 mazde 323:
    1. mazda 323 1.6i bf, 4 vrata, sedan, 1985 - ODLICNA
    2. mazda 323 1.3 bf, 4 vrata, sedan, 1987 - samo dobra
    3. mazda 323 generacija pre bf, 1985, bleji na otpadu i donira delove

Predstavljam vam ovu prvu jer nju jedinu vozim (drugu vozi cale, a trecu voze u raju).

Toliko za pocetak, zborite nesto pa cemo pricati dalje

P.S. davno sam se registrovao na forumu nego sam imao problem sa internetom pa nisam bio aktivan

znam,znam, auto mi je prljav, sramota me je
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Pozdrav Dusane tebi i tvojoj triple M kolekciji

bitno je da bar jedna mazda radi za tebe a za pranje ce te zatrpamo preporukama kozmetike videces i sam
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• ICBM
      CBC Početnik
      • 01.03.2008
      • 8
      • Beograd

Juhu, besplatni saveti!!

Ima tu dosta da se radi. Prvo me ceka limarija - 'vata me rdja - klasika. Onda treba da ispravljam branik i masku, jer kao sto se vidi na slici, nesto cudno im se desilo (ne pitajte sta-ne znam). Pa onda....zezaju me podizaci prozora, zeza me ponekad siber, brave ne valjaju, napred mi je auto nagnut na jednu stranu (mislim da je opruga u pitanju al nisam siguran), ne pokazuje mi valjano stanje u rezervoaru (mislim da se plovak zaglavljuje-nece da me plasi )....to sve treba da se radi....sad ovo sve zvuci ruzno al nije strasno

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

Stara skola, zakon
        Ajde da krenemo:
        Brave-standardna boljka, kod nekog dobrog kljucara;
        Opruga-verovatno je ona;
        Siber-sta je sa njim? ;
        Podizaci-podmazi poluge i proveri da ti nisu otvrdnule keder gume

Jos nesto?

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

... money for nothing and Haynes for free

svasta mi imamo....

Comment

• ICBM
            CBC Početnik
            • 01.03.2008
            • 8
            • Beograd

E sad kad sam propisno izbalavio tastaturu gledajuci owners manual(koji trazim vekovima), mogu da nastavim sa boljkama

Siber cesto zaglavi pa da bih ga zatvorio treba da pripomognem rukom (cesto su potrebne i dve pri cemu dolazi do problema-ko da pritiska dugme!!!), ne radi otvaranje na tilt ili kant (kako ko voli), kad pritisnem dugme cuje se da motor radi ali nista se ne desava.

Al' najgora stvar sa siberom je sto je dobar deo unutrasnjeg dela dooobro istrulio(to je onaj deo limarije sibera koji se vidi iznutra). Pa sam mislio o popravci ovog mehanizma i mozda zameni sibera za stakleni (plasticni ili od cega li se vec pravi). Sta mislite o tome, koliko je to isplativo, koliko kosta odprilike,kako bi izgledalo...ima neko iskustva sa tim?

Comment

• MaRe_
              CBC Senator
              • 20.02.2008
              • 248
              • Nish/SRBIJA

fin autic, ako stavljas stakleni siber, mogu bi da uzmem od tebe ove plastike sa slike..

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• ICBM
                CBC Početnik
                • 01.03.2008
                • 8
                • Beograd

Pa mozemo uvek neku trampu da bacimo.... Al' moram ipak da te razocaram, trebace mi plastika iako budem menjao jer tu su mi kontrole sibera a nisam mislio da menjam el siber za manuelni, nego samo zardjali deo za stakleni...

Promenio sam danas vozacevo sediste, posto je staro bilo pocepano...sad mi se dezeni na sedistima razlikuju al ionako sam trazio izgovor da puknem pare na neke bolje presvlake...tako da sam i to sebi svalio na grbacu

Kome od organizatora kluba mogu da predlozim jedan event???

Comment

• JNC
                  CBC Senator XXL
                  • 19.12.2006
                  • 1332
                  • Beograd

Sto se tice skupova bice nemoj da se sekiras, samo mi posalji na pp broj mobilnog i bices obavesten putem SMS-a, odmori su i dosta ljudi nije tu pa kao pravimo malu pauzu.
                  Samo teraj sa sredjivanjem, super ti ide.

Comment

• ICBM
                    CBC Početnik
                    • 01.03.2008
                    • 8
                    • Beograd

Ok, znam za redovne skupove, sve to ide svojim tokom, nego sam mislio na nesto malo drugacije al' ima vremena pa cemo pricati i o tome

Comment

• RedboX
                      CBC Senator XXL
                      • 28.11.2006
                      • 1537
                      • Novi Beograd

oce icbm da nas vodi u bioskop

Comment

• JNC
                        CBC Senator XXL
                        • 19.12.2006
                        • 1332
                        • Beograd

Stavio sam te na listu, a ako imas neke ideje i predloge slobodno kazi, svako angazovanje i pomoc je dobrodosla .

Comment

• ICBM
                          CBC Početnik
                          • 01.03.2008
                          • 8
                          • Beograd

Dobro de, vodicu vas u bioskop, al` da budete dobri, i svako sebi kupuje kokice

Evo od kulina bana : pre neko vreme sam bio u odredjenoj (nebezbednoj) situaciji sa mazdom, kad sam malo bolje razmislio shvatio sam da je auto reagovao kao da je pravljen za reli (i da me je izvuko iz sr...a). Zakljucak: svi bi zeleli da znamo maximume nasih kola, pa zasto se onda ne bi organizovali, skupili kes, nasli prikladno, obezbedjeno mesto (neku stazu za te namene) i malo jurcali i radili ono sto inace ne mozemo na ulici (ili mozemo al' sa kolateralnom stetom )...
                          Nov sam pa ne znam, mozda ste vec pravili slicne planove??

Comment

Working...
                          X