restayling 156 jtd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AlfaAlex
    CBC Početnik
    • 19.02.2008
    • 9
    • Novi Sad

restayling 156 jtd

Pozdrav svima ! Ja sam pocetkom godine predstavio svoju Alficu 156 2004, 1,9 jtd, chipovana. Ovo leto sam odlucio da je isprobam na autoputevima Evrope. Ruta je bila sledeca: Budimpesta, Bratislava, Prag, Dresden, Berlin, Hamburg, Kopenhagen, Stockholm - sever Svedske , gradic Lycksele. Povratak preko Hamburga, Amsterdama, Frankfurta, Minhena, Nurnberga, Salzburga, Beca , Ljubljane, Zagreba....... Novi Sad. Alfica je presla na tom putu 8. 500 km (podaci sa GPS) , max. brzina 193 km/h, prosecna brzina 93 km/h. Nikakvih problema, udobna voznja i moram vam priznati da je ALFICA u Skandinaviji bila hit. Vrhunsko uzivanje je bilo voziti severnom Svedskom po dobrim putevima , kroz planine. Tu je Alfa pokazala svoje pravo lice .... Slike stizu kada ih skinem sa laptopa i malo sortiram. Alfa je auto sa kojim mozes na kraj sveta !!!!
  • igorkrnic
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2007
    • 572
    • Kikinda

hehe sta si ti drugo ocekivao od alfe

gde si radio chip i jel to 115KS stock varijanta ?
    daj neki kontakt

edit, sta si dobio chipom i kolji ti je trosila alfa na ovom putu ?

Comment

• AlfaAlex
      CBC Početnik
      • 19.02.2008
      • 9
      • Novi Sad

Alfa je trosila prosek 5.00 l / 100 km po board compu, a i po sipanju od cepa do cepa. Sto se tice chp ... uradjeno je mapiranje. U svakom slucaju sam odusevljen, dobar , kvalitetan, lep i pouzdan auto !!!!!! Pre puta sam promenio ulje i sve filtere. a i sada moram ponovo ... za svaki slucaj ..

Comment

• IgorBGD
        CBC Član
        • 01.04.2007
        • 74
        • Novi Beograd

Deluje kao da si se bas bas lepo proveo, a i koliko vidim Alfa se pokazala u pravom svetlu! Obavezno okaci slicice pa i mi malo da uzivamo!

Comment

• igorkrnic
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2007
          • 572
          • Kikinda

Ne rece mi koliko konja sad imas i gde si to radio i kolko kosta
          ako nije tajna naravno :=

Comment

Working...
          X