Dacu ti ja te pare sto si ti dao za nju,samo ako nije trulex,a ti posle kupi za te pare sto ce majstor da ti uzme sebi jos jednu i svi sretni i svi zadovoljni.
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Nemoj pogresno da me shvatis , al mislim da te taj baja vacari
Originally posted by Petronija
pumpa za ulje oko 200 e .
pa jel od zlata majku joj njenu , ako nije tajna koji ti je maistor da ga u sirokom luku obidjem
raspitaj se malo kod drugih , mislim da to moze da ide dole jedno 300 e ,
i to da bude uradjeno kako treba.
Koliku ti garanciju daje na svoj rad , mislim koliko predvidja da ce auto posle njegovog tretmana preci
milionce ili dva ?
To je cena nove pumpe za alfu ali u delti pito i ja kada mi je trebala
Komso puko meni zupcasti danas sam probao da skinem glavu ali kad otvorim haubu kisa zatvorim stane tako da sam uradio nista. Sad cu ja da jurim delove pa ako te zanima da vidimo da nadjemo nesto povoljno
Ko jos kupuje u delti...Ajde kad je nova makina pa nemas izbora ali ovako...
Ma ja se tripovo da nije toliko skupa nova a jedino u delti bilo pa zato znam cenu u delti a cini mi se da sam platio polovnu kod slavise u surcinu 25 30 e a ko nova baca pritisak full na malim obrtajima i nema lufta u lezajevima ili sta god da je unutra
Komsija sta se desava ? Ima li nesto novo ajde da vidimo autic ako treba sami da odradimo deo posla ? Ja moj skoro zavrshio jos da upakujem instalacju usis i jos neke sitnice glavu mi stavio jedan komsija ja cu ostalo
Comment