Originally posted by Alekre
Opel kadett 1,2 C by Lobanja
Collapse
X
-
@simella
Matori auto je isti kao shto je i bio samo sam felne upario, dalje nisam nishta dirao jer nemam trenutno kesha da nastavim sa daljim radovima....Prvo i sledece shto ce da bude jeste enterijer u kolima i gume na 14icama koje sam uzeo....
@Armageddon ///M
Felnice sam upario kao shto rekoh evo i slika...(slike su malo loshije, slikacu ih po danu pa cu da ih okacim, poshto sam ovde malo zapostavio temu)
Smoor felne 14 6,5J Et23...
@Yupower
Osnova je Odlicna...U PRAVIM JE RUKAMA....
@Cordober
Kada budem bio kod keve ti samo cimaj...pa ce da pricamo....i da se gledamo i da NARAVNO UZMEMO PO PIVO KOD KALIMERA.....ce da ti na brzaka izdeklamujem shta treba da radim.....
@Alekre, SittingCrow
Slazem se...ali prvo radim one stvari koje su mi prece....Malo sa bad lookom malo bez, ali naravno to cu da radim kada bude auto pri kraju radova...
@Svi
Hvala momci na savetima i kritikama
Ajd UZDRAVLJE....
Comment
-
-
'bem te celavog, stavi branike i SKINI bed luci, ima da ti progleda auto.
...a i neke normalne gume, kada da zena pare."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Comment
-
-
extra ste odradili tablu, jedino mi se ne svidjaju ladini satici ali jbg, da je bar podloga bela ili neki fazon drugi, nebitno svidja mi se auto i dobra je osnova za dalje sredjivanje, ima ovde kod mene u KS dva komada kao tvoj i oba su extra, fabricko stanje, jedan bas u ful stanju presao nesto smesno, ispod 100.000 bas sam ga gledao pre nekih par meseci kod tog lika, to mu deda vozio i ostavio a inace je deda prvi vlasnik
krem zut,kao nov,i spolja i unutra,uredno garazian itd., a drugi je narandzast, on je farban ali fino izgleda, lik ga odrzava, mislim da ima samo malo sire celicne felne i blago spusten
....evo ti jos malo motivacije i ideja
, poz
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
ni meni se satici nikako ne uklapaju pogotovo zbog toga sto neke funkcije vec ima u tabli...
sledeci su paneli vrata koji ce uskoro biti gotovi sa iron cros detaljima ..uskoro slike..
charger maska i naravno motor swap ja ocekujem u narednih mesec dva,nasli smo garazu tako da pocinjemo ozbiljno
Comment
-
Comment