a ja sam palio zaledenog skroz s metar snjega na njemu na pola kljuca e sad ne znam kako je s dizelima.ali upli grijece 2-3 puta neka ugriju i morao bi da kresne iz prve.opel je to
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
to ti kazem... uzeo sam mu prosle godine nov akumulator,skoro sam proverio grejace,sipao sam aditiv u rezervoar...tako...za sada radi...nadamo se da ce tako i da ostane...
A kako se zove taj aditiv neshice ako nije tajna? Koji si akumulator stavio?ja bi trebao ukoro da menjam...Video sam u metrou sijalice xenon look h4,par kosta 450din,sta mislis o tome?
A kako se zove taj aditiv neshice ako nije tajna? Koji si akumulator stavio?ja bi trebao ukoro da menjam...Video sam u metrou sijalice xenon look h4,par kosta 450din,sta mislis o tome?
stavio sam blek hors,jeste da me svi pitaju zasto taj posto ne valja...mene sluzi vec godinu dana,a i svaki koji sam imao trajao je koliko i garancija,a pre njega sam imao monbat,on me je sluzio dve godine-po isteku garancije samo je umro....
a sijalice sam stavio najtbrejkere...video sam kod cvorketa,lepo ga sluze,bas sam ih sinoc montirao...jesu malo skuplje...a za te nisam cuo stvarno ne znam...vidi po forumu
sto se tice aditiva...prva radnja ili pumpa-ja sam uzeo neki koji navodno cisti i dizne...videcemo!!!
i sta naspes litar tog aditiva i bude ti godinu dana?
moj drug u audija a4 kad god naspe pun rezervoar goriva doda i litru aditiva.e sad ne znam da li ima specijalno za zimu ili pojacivac za gorivo sto mozes i ljeti da sipas.znam da on to sipa bilo ljeto ili zima.
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment