probao sam bas da ga zaprljam i ne ostaje nista a ako i ostane veoma se lako skida, ne ulazi u materijal
Igore ti se stvarno još uvek trezniš! Pa gde nađe da pokušavaš da unakaziš savršenstvo.E šta ti je čovek ne može da živi sa činjenicom da mu je Alfa perfektna
a pa nisam sigurno prljao srednja sedista nego neki tamo deo iza na zadnjem sedistu koji se ne vidi
al pazi danas, pazario sam ekser po sred prednje gume i reko aj ko ga ebe nek uziva al mi se cinilo da mi malo guma izduvana i odem do vulkanizera da naduvam i skinem obe kapice, naduvam, vratim i vidim da sam ucrneo prste i obrisem ja to i odem kuci i kad sam parkirao i izasao iz auta skontam da sam izgleda promasio neki deo i usvinjim dno i stranu mog sedista i donji deo suvozacevog i to onim crnim masnim sa felni sto se napravi od kocenja. aaaaaa hteo da se obesim al eto odem po vanish i sundjer, natopim i malo istraljam i osusim i ko da se nista nije desilo
uf, extra , samo moram da drzim vanish u gepeku xD
p.s. sutra mi caki salje pragove alfine pa cu da montiram, mada mogo bi da se javi onaj kolega iz borce sto ima crvenu v6 kome sam ustupio one pragove od vlade iz boelca pa da mi ove montira i ofarba kako je i obecao
a pa nisam sigurno prljao srednja sedista nego neki tamo deo iza na zadnjem sedistu koji se ne vidi
al pazi danas, pazario sam ekser po sred prednje gume i reko aj ko ga ebe nek uziva al mi se cinilo da mi malo guma izduvana i odem do vulkanizera da naduvam i skinem obe kapice, naduvam, vratim i vidim da sam ucrneo prste i obrisem ja to i odem kuci i kad sam parkirao i izasao iz auta skontam da sam izgleda promasio neki deo i usvinjim dno i stranu mog sedista i donji deo suvozacevog i to onim crnim masnim sa felni sto se napravi od kocenja. aaaaaa hteo da se obesim al eto odem po vanish i sundjer, natopim i malo istraljam i osusim i ko da se nista nije desilo
uf, extra , samo moram da drzim vanish u gepeku xD
p.s. sutra mi caki salje pragove alfine pa cu da montiram, mada mogo bi da se javi onaj kolega iz borce sto ima crvenu v6 kome sam ustupio one pragove od vlade iz boelca pa da mi ove montira i ofarba kako je i obecao
Auto je tvoj ali ja na tvom mestu ne bih kacio nikakve pragove i ostala cudesa - auto je tako dobar ovako "stock" da je to cudo. Boja mu daje takvu dozu elegancije da je to cudo.
Ali to je samo moje misljenje...
I nisi rekao ako nije tajna koja je cifra u pitanju? Ma koja da je vredi svaku paru!
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Istog smo misljenja, mnogo sam se premisljao o pragovima dok se nisam zagledao u slike iste alfe sa pragovima, fale pa fale , njuska je toliko besna da joj tacno fale pragovi sa strane
hvala ljudi
evo posle 5 dana ne da mi se da izajdem iz auta i katkad mi se nakaci neki lokalni ciga sa bmw 320d e46 i neki lokalni tatin sin napaljenik sa audi a4 b6 tdi crveno I pa im pojasnim neke stvari da se zna ko je sef
Comment