Pre dva dana sam sipao do kraja na OMV i vozao se ova 2 dana i presao 100 km gradske normalne voznje uz po koju redovnu krmacu a juce sam dodao aditiv wynn i sinoc sam posle 100 km opet napunio do cepa i stalo je 5.6 l a po bordu mi stoji 6.1 :/
Pozdrav druze, ima preko u Madjarskoj (barem je bilo 20.07. kad je postavljen oglas) GTA telefonke za oko 550 evra........ako te interesuje javi pa da ti posaljem link na PP.....jedino sto lik nije napisao odakle pa to moze biti i Szegedin ali i severna Madjarska, sto malo komplikuje (poskupljuje) odlazak po iste.....
aha pa ajd daj neki link, vredi pogledati, nisam razmisljao o gta felnama jer su oko 800-1000 eur, al ako ima za 500...hm, treba tu i gume uzeti, ne znam da li da ulazim u to al aj pa cu videti, ubice me zena bre
link
Evo pa pogledaj odnosno nazovi lika, ako budes imao problema sa sporazumevanjem javi se pa cemo resiti.....cena je u forintama, sa tim da je jedan euro oko 240 forinti
Eo polako popunjavam sminku koju sam imao na staroj alfi
Za sad je stavljen prohronski nastavak, ovaj put sam izabrao dupli, mislim da bolje stoji pljosnati al ok je i ovo, slaze se sa rupama na felnama
A bogami iz dana u dan sve mi vise zao da sedim na ovim prelepim sedistima pa sam odlucio da uzmem navlake i naidjoh na ove zanimljive koje imaju bas oblik sedista, kadice od sunjdera a ovo ostalo tvrd bambus
Malo je tvrdo ali zanimljivo se sedi
Comment