e ovako,moj auto je otišao u ruke novog Alfiste sa ovog foruma,koji će je ovde i pretstaviti,i drago mi je što je dosadašnja Alfa ostala u klubu,zaslužuje to! kažu da čovek treba da ima 3 Alfe,da bi bio "neizlečiv",tako da ja gazim krupnim koracima ka tome,mislio sam da ću uzeti face lift,ali mi je uletela 156-ica,malte ne ista kao dosadašnja,1.8 TS,2002.god,sa dig.klimom.mf volanom,alu felnama i sa pređenih 112 k,i urađenim velikim servisom!! Do sada sam zadovoljan,i uz pomoć Gandraka je dovodim u idealno stanje!! Slike uskoro,samo da stignem da je ispoliram i nabacim gume!! Inače planiram da uzmem Profiler 2,jer mislim da su u najboljem odnosu cena-kvalitet(još su i na akciji),i da odem da ubacim muziku,sa interfejsom koji povezuje plajer sa komandama na volanu,!! Odlučio sam se i za chip kod Raleta,tako da su to stvari koje ću prvo da uradim!! Kada sve završim...stižu slike...do tada.pozzz...Vladimir
I ja sam virusan part II
Collapse
X
-
Druze, ti si izgleda krenuo mojim stopama, tri godine za redom po povratku iz Grcke ja prodam Alfu i kupim drugu.....i nijednom zbog toga sto me je neka ostavila na putu ili me lose sluzila...sala mala meni se tako potrefilo zbog nekih cinilaca a tebi zelim da te ova sluzi odlicno, pa zatim restayling pa 159 (ipak da ides nekim redom).......vidimo se na chipovanju ako sve bude ok
-
-
Thanks Miloše,i meni se sve namestilo tako,imao sam u ponudi i face lift SW JTD,ali ipak sam se odlučio za ovu,i zbog cene,a i zbog toga što mi dizel nikako ne leži,tako da,nadam se,iduće godine jurim 159-ku,da postanem neizlečiv,ali videćemo,za sada,shodno mom načinu života,vozim auto koji mi odgovara u svakom pogledu!! Za chip se čujemo posle 11-og da sve dogovorimo,i vidimo se u Ns!! pozz...Vladimir
SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD
Comment
-
-
Kao novi vlasnik bivse Vladine Alfe, moram da se javim i pozelim sve najbolje sa novom makinom!
Ako je sudeci po prosloj, i ova je u pravim rukama!
Zato cekamo slike, a i ja dotle odo moju da islikam, i otvorim temu u virusu...
Pozzz!
Comment
-
-
Lepa je, svidja mi se, lepa je skoro kao moja
Inace, upravo ti svirnuh kada si skretao kod Merkatora, gledam Alfu istu ko moju, i onda primetih tablice...
Da te lepo sluzi, bar dok je ne zameni neka 159ka! Eh, da, lepo bi nam cucnuli beli bocni migavci, to je prvo sto cu da uradim kada bude vremena.
Comment
-
-
lepo, deluje extra, samo mi nije jasno to sto si prodao vec takav auto i opet uzeo malte ne identican auto samo bez plina i sa felnama i sad opet plin i ulaganja ili sta vec, mislim da je trebalo da zagrizes i lepo uzmes facelift al aj valjda znas sta radis
srecno sa novom lepojkom
Comment
-
-
Hvala!!! A inače,ja sam pomalo nestalan što se tiče kola,na njih gledam kao na sveku drugu stvar,što se tiče i prodaje i kupovine,tako da ni sam ne mogu da garantujem koliko će i ova biti kod mene
!!! Tako,da ko god hoće da kupi Alfu,neka me pita...nikada se ne zna
Comment
-
-
nešto razmišljam,a ujedno i pitanje za sve sa plinskim uređajima....sadašnja Alfa mi u gradu ima potrošnju od 10.5 lit,i to provereno par puta čep varijantom,dok na otvorenom troši 8 lit (kombinacija auto-put i magistralni put)...e sada,na prošloj sam imao plin,potrošnja,grad 15-16 lit...otvoreno 10-11..što dolazi na neku razliku u ceni od prosečno 3 eura na 100 km!! Zanimaju me vaša iskustva sa potrošnjom??? I zna li neko gde mogu da nađem one providne zadnje svetlosne grupe??
Evo i jedne slike od danas....pozz Vladimir
Comment
-
Comment