Providne štop lampe su OK samo za Lexusa i JDM (japance). Neću ništa da ti kažem šta da radiš, samo pre nabavke tih štopova idi predveče na Konjarnik (ugao Vojislava Ilića i Ustaničke) pa pogledaj kako to stoji na 147. E slično će da bude i kod tebe.
OK..različiti su ukusi..ja sam video na jednoj 156-ici..i baš mi se dopalo...mada mi se sviđaju i bele ..možda i to stavim..u kombinaciji sa belim bočnim migavcima
Za providne zadnje svetlosne grupe probaj na ovom sajtu firma je iz Sremčice www.pro-tuning-team.co.yu sigurno su jeftiniji od Gang Land-a www.gl-tuning.com.Evo i par fotografija, cene uz slike su od neke firme iz novog sada čiji sajt nemogu da nadjem.
Ljudi ya ime sveta,nemojte da zalazite u svet kica,,kakve bre bele stopaljke, ostavite da fabrika napravi kako treba ,ako su italijaknski dizajneri stavili crvena ostavi crvena,,mislim da je najbolje da joj stavis krila i da poletis
hvala na informacijama...!! I ljudi..ja ovde nikome nisam komentarisao šta da menja...stavlja..šminka..i da li je to dobro ili ne..tako da komentare tipa..OSTAVI KAKO JE FABRIKA REKLA...ITT..jednostavno smatram neprimerenim!! Poštujem tuđ ukus..isto očekujem i za svoj..ne mora da se slažete..i stvarno nisam postavio pitanje DA LI VAM SE SVIĐA...ako se meni dopada....to je dovoljno
Forum je postao jednouman jer se svi slažu sa svačim i samo odobravaju Zato nije loše čuti drugu stranu ili mišljenje, normalno bez svadje, ka o što isto tako treba poštovati nečiji drugačiji ukus kad već nešto želi da uradi.
Ja mislim da na sivu Alfu moze lepo da legne bela zadnja svetlosna grupa, recimo nesto ovako:
Naravno, podrazumeva se i zamena migavaca.
To sigurno ne bi bilo preterivanje ni kicerica - probah na brzinu da pronadjem neku sliku na netu da potkrepim svoje misljenje, ali slaba vajda za sada
da, na sivu bi ovo leglo skroz, ali zavisi sta hoces, ako hoces da se stope stopovi onda da, ako hoces cisto kiceraj onda uzmes lexus tip, eto ovaj cika sa crvenom hteo je kontrast i stavio ovo umesto stock-a koji se stapa, i tako dalje 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 (. )( .)
Comment