I meni izgleda da su ove sive super legle na crvenu Alfu, ako saznate gde ima i ako nisu zdravo skupe javite pa mozda i ja malo eksperimentisem...naravno sa tamnijim farovima napred, mislim da su od GTA (znate na koje mislim), i istim takvim migavcima sa strane trebalo bi da izgleda mocno
Ne volim ta bela zadnja svetla, uglavnom izgledaju kao sa buvljaka i kicherica, ali ova dimovana, to jest crna su dosta dobra, ne odudaraju mnogo od originalnih, taman onako kako treba!
Ne znam samo jel to tako u "originau", ili je prskano necim...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
napokon rešio muziku...mp3 i to je sve povezano sa komandama na volanu..posle dugog traganja i telefoniranja..uspeo sam sve da završim... ...evo i slike...
ako neko ima iste probleme...neka se javi...u pitanju je pravljeni interfejs...u Zemunu..i odgovara samo za Pioneer...modele sa wired remote inputom...
hajde da se "osvežimo" malo ! Odlučio sam se za CHIP..i pre 3 dana odvezao kola..ali kao po običaju..kod mene ne može ništa da ide glatko ..ali da ne dužim..upravo sam došao sa CHIPOVANOM Alfom..i mogu reći da sam u ovih par km osetio razliku..bolji zvuk..veći broj obrtaja..brže punjenje u svakoj brzini...i sve u svemu..zadovoljan sam..bar na prvu loptu.. !! U svakom slučaju ( iako to u početku nije tako izgledalo) SVE NAJBOLJE O GUMETINI...za svaku preporuku
da osvežim.. iako je na prodaju..sinoć zamenjena prva sonda (original Boch,zavaren izduv,očišćeni komplet kablovi,svećice,bobine (sve onim extra sprejevima kojih Deša ima na desetine)..tako da je Alfa iz dana u dan sve sređenija !!
P.S. Za informaciju originalna Bošova prva sonda (od 3 koliko ih imam) je oko 125 E i garancija 60 kkm..sve upisano u servisnu knjigu
Comment