Ljudi, daj nemojte da me tripujete, kako sad bivsi vlasnici ako je Zeppelin bio prvi vlasnik kod nas?
Inace, da kucnem u drvo, ovih par nedelja otkad sam je uzeo bile su pravo uzivanje. Moram samo pod hitno da sredim to udubljenje na levom krilu, mnogo me nervira i bas se vidi pod odredjenim uglovima...
Uzeh skoro i nove zadnje plocice, samo nikako da nadjem vremena za zamenu. Pasce i zamena rashladne tecnosti, mada to moze i da priceka. Ladno sam se istripovao da se uhvatila neka skramica na vrhu posude, ali kad videh neke slike na netu shvatih kako izgleda stvarno prljava posuda.
Kad smo kod toga, jel zna neko da li je istina da obican paraflu pravi tu "skramu", ili kako da je nazovem? Uzeo sam Paraflu Up, pa sad neki pametuju da nisam trebao... Ali nije frka, ipak cu neko vreme pricekati sa zamenom, verovatno padne tamo negde pred zimu.
Danas naleteh na par vecih rupa, zeludac mi se prevrnuo pri svakom "tup"!
Kako se culo, mislio sam da me vec sutra ceka zamena trapa...
Sto se tice tecnosti - ma znam ja da je skoro menjana, to me i zeza - navikao sam da sve menjam posle kupovine novog auta, pa mi nekako neobicno ovako.
Pre par dana dodjoh iz Hr, i utisci su vise nego pozitivni!
Nas trojica muskaraca u kolima, sa natovarenim gepekom, i na plinu je isla 200km/h. Naravno, ovo je bio kratak test da li moze da predje granicu od 200, i trajalo par kratkih navrata, uglavnom je terana 140-180.
Probao bih i duze, nego se matorci u kolima bunili
Nego, pre puta sam bio kod Deshe, i rece da cu uskoro morati da menjam bobinu, pa da ne zna neko gde moze da se nabavi?
Okrenuh par telefona i mrka kapa - nije hitno ali reko da pitam i ovde...
Inace, sada me ceka registracija, i servis plinskog uredjaja, pa jos ako mi Desha pronadje dodatne izdatke bice veselo
Comment