Napokon Alfista - Alfa 156 1.8TS 2002 restyle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ZEPELINBG
    CBC Veteran
    • 06.04.2008
    • 133
    • BEOGRAD

i..ovde..još jednom da ti se zahvalim..i nadam se da se osećaš malo poboljšanja posle ovoga!I drago mi je što je moja bivša..u pravim rukama...veliki pozzz
    SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD

Comment

• IgorBGD
      CBC Član
      • 01.04.2007
      • 74
      • Novi Beograd

Heh, ma opusteno, taman dobih poklon kome se nisam nadao

Inace, kahm, kahm, i ja sam danas cipnuo Alficu, vise utisaka sutra kada je malo vise testiram...
      Znam da nije neki dobitak u konjazi, ali za ovih par km koliko predjoh osetih razliku u zivahnosti.

Inace, pozdrav Gumetini, good job!

Comment

• igorkrnic
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2007
        • 572
        • Kikinda

Ljudi stavite neke slike da se vidi kako ubrzava recimo 100 - 200

Comment

• IgorBGD
          CBC Član
          • 01.04.2007
          • 74
          • Novi Beograd

Danas sam menjao sijalicu za oborena svetla, vidim na alfa156.net forumu spominju neko pustanje krvi i slatko se nasmejah, kad ono medjutim
          Pustih i ja krv, ali kao uteha bar nisam morao da skidam ceo far kao sto je potrebno na nekim drugim novijim kolima...

Sada ce da padne novo akumulatorce, a ceka me i servis plina, ali zadovoljstvo pod gasom sve te troskove uspesno neutralise

Comment

• Vucko_Alfista
            CBC Senator
            • 04.04.2008
            • 219
            • Niš
            • Alfa 166

Koji akumulator ces da joj stavis?

Comment

• Schumacher89
              CBC Član
              • 28.11.2008
              • 33
              • .......

sve cestitke od mene za kupovinu .... alfa romeo cuore spotivo

Comment

• IgorBGD
                CBC Član
                • 01.04.2007
                • 74
                • Novi Beograd

@ Schumacher89: thanks man! Ne zalim se za sada, mada mi srce zeli neki 2.5, ali ima vremena.

@Vucko_Alfista: A joj, pojma nemam! Odem na jednu temu, ispljuju Bosh akumulatore, kao losa serija. Varta mi deluje ok, a i Exide mi se dopada, bem li ga
                Ne znam samo da li da idem na 70A, nikako da izmerim dimenzije koliko staje.

Inace, trenutni akumulator je njen fabricki, znaci 2002god, pa vi vidite
                Vergla i pali kao da je nov, ali ipak se ne bih zezao sada zimi!

Comment

• Schumacher89
                  CBC Član
                  • 28.11.2008
                  • 33
                  • .......

Ja sam na mom puntu stavio pre 2 nedelje nov Bosch-ov akumulator jer su njega preporucili u servisu on je od 42 ampera i odkostao me je 5150din ... naravno imalo je u prodaji i jeftinijih domacih ali su bili vecih dimenzija od lezista u kome stoji akumulator ... tako da prvo izmeri dimenzije akumulatora jer se ne poklapaju dimenzije sa domacim (domaci su veci za koj cm)

Comment

• IgorBGD
                    CBC Član
                    • 01.04.2007
                    • 74
                    • Novi Beograd

Re: Napokon Alfista - Alfa 156 1.8TS 2002 restyle

Resih malo da pojacam muziku, a razumem se do mojega, pa mi treba vasa pomoc

Za prednja vrata uzeh Pioneer TS-G1702i, nadam se da su ok.

E sada, posto pretpostavljam da ce faliti malo bassova, a woofer mi se iskreno ne ubacuje, imaju li neke 17ce da imaju izrazene baseve da stavim u zadnja vrata?

Napominjem da nemam pojacalo, sve ide iz Pioneer 4x50 playera, imate li neku preporuku?

Inace, u gepeku je plinska boca mesto rezervnog tocka, koji je naravno sada zauzeo pola gepeka, pa je to razlog zasto ne bih trpao jos i woofer.

Eh, da, uzeo sam i SAL-ove tweetere ali nema sanse da ih ubacim na predvidjena mesta, pa ih dajem za 500 dindzi ako nekoga ne mrzi da prodje po NBG.

Comment

• IgorBGD
                      CBC Član
                      • 01.04.2007
                      • 74
                      • Novi Beograd

Re: Napokon Alfista - Alfa 156 1.8TS 2002 restyle

Ove Pioneere stavih pozadi, a za napred uzeh Magnat POWER PLUS 162, narucih preko Tehnomanijinog sajta.

Malo sam se dvoumio koje Magnate da uzmem, ali mislim da je ovaj model pravi izbor za varijantu bez pojacala.

Sta da kazem, mislio sam da bacam pare s obzirom da ce ih pokretati samo HU, ali razlika je nebo i zemlja!

Skoro je uradjen i servis plina, zamenjena neka bobina sto je zezala, i sada jos samo vreme da se prolepsa pa malo na uzivanje.

E, da, koga interesuje - Pioneer staje bez ikakvih problema, a sa Magnatom sam morao malo da se navlacim da ih lepo smestim! Ali Magnati malo bolje sljakaju, mozda sam mogao i sva cetiri njihova da stavim, ali sta je tu je

Comment

Working...
                      X