AR 155 1.7 twin spark
Collapse
X
-
pozdrav za jos jednu 155icu, daj malo detaljniji opis,godiste,oprema,km, itd. i da mogla bi jos neka slicica
...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Comment
-
-
nemas ni pokazivace pritiska i temp. ulja na instrument tabli, dig klimu,air bag kao ni onaj check kontrol pored dig. sata na centralnoj konzoli to je neka serija sa menje opreme pa otud mozda i nema abs a kontam da ima veze i sto je 1.7 model, deki zna pojedinosti koje serije i kad su imale koju opremu pa moze da pojasni malo...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Sve je meni jasno sta ona ima i sta nema sto se i vidi na prilozenim slikama. Napomenuh u prvom postu da jurim 155 2.0 16v, jer sam i takvu alfu imao i to godiste `96 novembar mesec i veruj mi da je bila najbolja u srbiji ali sticajem okolnosti morao sam je prodati na moju veliku ZALOST. Vozi je decko u okolini BG Mladenovac Lazarevac ne mogu se setiti, ima petokrake OZ felne a i evo nekih slicica od nje koje sam uspeo slikati i sacuvati
Jedina slika unutrasnjosti je ta sa mojom malom princezom gde se vide aplikacije od drveta kao i da ima AIR BAG. Mada od prodaje alfu vise nisam video niti sam primetio da je decko na nasem forumu.
Comment
-
Comment