Moja velika italijanka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Aa,lepa,lepa 'talijanka .
    Felne su Rial,ako dobro nazirem na slici.
    Braca Ruje kazu da tebi idu 205/55/15 gume http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2752.html .
    Vodi racuna sta ces stavljati.Kod tebe ipak otpada 195/50/15.Izgledace smesno sa tako malim gumama ,ipak je Croma auto iz vise klase.Evo pomoci pri odlucivanju http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html .

Nesto od http://www.vredestein.com/Onlineadvies_ ... ngID=36365 npr. ?

Comment

• ostres
      CBC Senator XXL
      • 01.06.2008
      • 305
      • Zemun

Ne staj mi na muku, felne jesu siroke za 195 gumu, zbog toga sam i razmisljao da ih menjam
      205/55 je vec dimenzija koju ce trap i te kako da oseti, ali i moj budzet tako da to ne dolazi u obzir.
      Ipak cu ostati na 195/60 jer i sa njima (a ove koje imam su prilicno celave, narocito zadnje) lepo lezi u krivinama, a ocuvana je i udobnost.
      Sa druge strane sve osim kupovine novih felni jednako kvalitetnih kao ove sto imam bi imalo smisla, posto bih za polovne losije (koje su vrlo verovatno ispravljane) morao da doplatim.
      Live together, die alone.

Comment

• djukank
        CBC Član
        • 02.04.2007
        • 40
        • vojvodina - banat

lepo lepo

ako nije neka tajna koliko si je platio

veoma je lepa neka te dugo služi

Comment

• ostres
          CBC Senator XXL
          • 01.06.2008
          • 305
          • Zemun

Platio sam je 3000, s tim sto sam odmah morao da sredim izduvni sistem (90evra) i zadnje diskove (60evra). Pre zime moram da kupim dve nove gume i to je to.
          Prednji amortizeri su za zamenu ali nije hitno.

Comment

Koliko je ks fiat?

Comment

• ostres
              CBC Senator XXL
              • 01.06.2008
              • 305
              • Zemun

Evo konacno skupih vreme i pare pa sam izmenjao svecice i kablove. Neplanirano sam zamenio i dihtung dekla ventila posto je pustao ulje na svecice.
              Nego imam jedno pitanje, kad vozim u petoj cuje se kao neko zvakanje u ravnomernim intervalima ono tipa ''uumm uumm'' i u trenutku kad se cuje zvuk cini mi se (mada je ovo mozda i trip) da osecam vibraciju na pedali gasa. Izduv nije u idealnom stanju ali cenim da je do njega culo bi se i u drugim brzinama. Do cega li ovo moze da bude?

Comment

• ostres
                CBC Senator XXL
                • 01.06.2008
                • 305
                • Zemun

Kad sam kupio auto na lajsnama oko bocnih stakala je ostao specen zastitni najlon koji je fabricki lepljen na njih (slicno kao sto se stavlja na ekran mobilnog npr.). Auto je proveo 2 godine u nekom salonu a niko se nije setio da ih odmah skine, tako da kad je prodat najlon jednostavno vise nije mogao da se skine.
                Lajsne su inace jako lepe, tonirane su u neku zuto-sivu nijansu, a felne su iste boje, tako da me je ovaj zaostali najlon (plavi) jako nervirao.
                Slika govori vise od hiljadu reci pa evo

Nije bilo lako naci pravi nacin kako ovo da skinem a da ne ostetim lajsne, a onda mi je drug clan chikavili na jednom skupu rekao da je petrolej prava stvar za to. Ovom priliko se i zahvaljujem coveku.
                I tako sam se bacio na posao a krajnji rezultat je odlican

U medjuvremenu se sve pretvorilo u mini skup

Iz dobla su inace izasle dve mladje devojke (nista zanimljivo ) koje su parlale na talijanskom i izgubile se u nepoznatom pravcu.
                Na mestu gde parkiram odskora se pojavila tabla sa natpisom. Komsija okoreli BMW-ovac me savetuje da za svaki slucaj parkiram na drugom mestu. Germanska zajedljivost

Posle ovoga sam auto odvezao na pranje i ''voskiranje'' ali su me izdale baterije pa nema slika ciste Crome. Umesto toga evp slike enterijera koji je stvarno izuzetno ocuvan.

Comment

Working...
                X