Mazda 323f in the house !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mr.paja
    CBC Član
    • 29.07.2008
    • 11
    • Beograd

Mazda 323f in the house !

Pozdrav svim mazdašima. Postadoh sretni vlasnik mazde 323f od pre nekoliko dana. Gospođica je uvezena iz Nemačke, 2002. godište, prešla oko 87.000km, 1698ccm, 72kw. Boja je metalik golubje plava (whatever). Pre ovog sam vozio golfića '80 tako da se još uvek upoznajemo Toliko za sad, nadam se da ćemo se videti na nekom od druženja.

• RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

lele sto volim ove plave pa jos ima maglenke
    motor ko poliran , nezdravo cist za 5icu. navici ces se brzo jer se na dobro lako naviknuti a da ce da te sluzi ima samo da ti dosadi koliko je dobra.

eto ako pratis chat mi moramo da kupujemo masna krilca da se i nama mazdasima zamaste ruke kad dignemo haubu inace nikad ne bi

dobro dosao i bolje nas nasao!
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Video sam te pre neki dan... Samo ne mogu da se setim dal na nBg-u ili negde u centru, zapamtio sam felne, al mi je auto prvo upao u oci zbog boje.

Sa srecom da te sluzi, a boja je jos lepsa uzivo!

Comment

• mr.paja
        CBC Član
        • 29.07.2008
        • 11
        • Beograd

Verovatno si me video pošto sam se motao tuda (i po centru i po NBgd-u). Boja je extra, ovo sam slikao predveče pa se malo lošije vidi, inače noću više vuče na sivu.

Motor je brooka, kad sam išao u test drive sa tastom desilo se nešto vrlo simpatično, naime kad je bio red na tasta da ga provoza, zamenismo mesta, ja izbacio iz brzine i povukao ručnu i čovek sede i krenu da vergla, i gleda nešto mu čudno, naravno ljubazno sam objasnio da auto nisam ni gasio ... ... prede ko mačka ...

Hvala na lepim željama i ja se nadam da će me dugo služiti ...

Originally posted by Vocko
        Video sam te pre neki dan... Samo ne mogu da se setim dal na nBg-u ili negde u centru, zapamtio sam felne, al mi je auto prvo upao u oci zbog boje.

Sa srecom da te sluzi, a boja je jos lepsa uzivo!

Comment

• schmele
          CBC Član
          • 04.05.2008
          • 13
          • beograd-borcha

Lepa mazda nema sta,uostalom da li postoji neka ruzna....samo mislim da je moja lepsa axaxaxax

Comment

Working...
          X