Automobil je 2002 godiste,tacnije prvi put je registrovan 6/2002 u Padovi.Clan porodice je postao marta 2004 godine.Kada smo prvi put videli 75-icu ja i moj cale odmah smo poceli da razmisljamo o kupovini i to se desilo.Kupili smo stranca i tako je sve pocelo.....
E sad ovako od opreme ima klimu(dve zone),abs,10xairbag,dsc,servo,svetla za maglu,grejace sedista,board,i da ne zaboravim drzace za case napred i pozadi,i jos neke stvari
Motor je V6 2.0 ima oko 170ks jer je radjen chip tunning i jos neke sitnice
predjena kilometraza: 130.000(prava)
Generalno sam jako zadovoljan automobilom,samo mi jako smeta zato sto je ne pregledan za voznju u nazad.Za sada nije na prodaju ali ako bude dosao taj dan njegovo mesto ce zameniti 75 v8

Nadam se da vam se svidja,slobodno izrazite svoje misljenje i svaki predlog je dobro dosao

E sad ovako od opreme ima klimu(dve zone),abs,10xairbag,dsc,servo,svetla za maglu,grejace sedista,board,i da ne zaboravim drzace za case napred i pozadi,i jos neke stvari
Motor je V6 2.0 ima oko 170ks jer je radjen chip tunning i jos neke sitnice
predjena kilometraza: 130.000(prava)
Generalno sam jako zadovoljan automobilom,samo mi jako smeta zato sto je ne pregledan za voznju u nazad.Za sada nije na prodaju ali ako bude dosao taj dan njegovo mesto ce zameniti 75 v8

Nadam se da vam se svidja,slobodno izrazite svoje misljenje i svaki predlog je dobro dosao
Comment