meni se cini da se celjusti ni blizu ne greju koliko se ugreje sam disk. ipak nisu u direktnom dodiru sa diskom. mislim da bi moglo da izdrzi, treba probati, ionako nalepnicu uvek mozes skinuti.
Kad bi uspio stisnuti naljepnicu, bio bi glavni kit na Balkanu! (salu na stranu, mislim da bi to odlicno izgledalo, a imas i dosta otvorene felge, pa bi se i vidjelo)
kako mat? pa ja koliko znam lakira se bas zato da se dobije sjaj. mislio sam da uzmem lak sto ide za metalik farbe, to mi ne treba puno, a u farbari ima da se uzme na merenje.
Naravno da ima, ja ne podnosim sjajni lak... Sta treba enterijer da mi sjaji kao pasja muda ?
Neka fala, imam ja svoj nacin sredjivanja enterijera, za koju su mi rekli da nisam normalan, al' eto prodjes 4god, izmenjali se svi zivi za volanom, a i dalje izgleda kao prvi dan kada sam ga uradio.
evo jos jedna novina na mojoj mazdici. nisu natpisi na celjustima ali bice i to. u pitanju je reg tablica malih dimenzija. inace, moj rucni rad. a evo i slika kako to izgleda:
ne znam stvarno, ja sam je takvu kupio sa tim branikom.
evo ni ovakav nije los, nije previse nabudzen a nije ni standardni.
ja mislim, da je jedino resenje da ti ga neko odlije.
Comment