Jos samo da ga ofarbam. Neki su mi cak predlagali da ga stavim tako crnog ali necu, licio bi mi auto na sahovsku tablu...
... sa dva topa i 150+ konja...
Ma farbace se, cekam da se nakupi jos "cesanja" sa parkinga, danas vidim da me je neko ocesao sa strane na zadnjem braniku... lepa crvena boja...
Jebi ga, takav je zivot!
Bela ptica je dobila xenone, i to na poklon!
Rec je o nekim ( naravno kineskim ) ali sa philipsovim sijalicama i balastom...tako nesto, 6000k.Uglavnom, garancija je 18 meseci, uzeto u Indjiji, da ne moram nikoga mnogo da jurim!
a evo i kombinacije dugih (halogenih) i kratkih (xenon) ...
Sutra zovem servis i narucujem KYB gasne amortizere ( sva 4 ) i taman kada ih budu stavljali da stave i crvene opruge ( koje odavno cekaju ).
Auto je ovih dana zasticen tako da kao beli medved na miru ceka zimu!
lepa je calibra... mada, meni se licno ne svidjaju ti stopovi ali tvoj je auto, ti si gazda po tom pitanju, bitno je samo da nisu oni dosadni fabricki... sve ostalo je lepo, a spojler je sjajan, aj kaci slike cim to sve montiras
uh, bas je lepa, nisam naviko da vidjam tako utegnute kalibre, svaka cast !
jedino, sto vecina rece, ti stopovi... da je bar auto u nekoj tamnoj boji ( crnoj ) sa nekim malko nabudzenijim spojlerima pa aj, al ovako mi bodu oci... al naravno tvoja ljubimica tvoja volja =]
mali off.. sory.. skoro sam video jednu fluo narandzastu kalibru u ocajnom stanju, polu izudaranu sa odvaljenim retrovizorima, prikolicom punom kartona i jedno 12 cigana u njoj... ne znam dal mi je vise bilo do plakanja il do smejanja.. kad sam video tvoju ovako picnutu malko mi je izbledela uzasna slika iz glave =]
Lep primerak nema sta vidi se da je mazen i pazen ja bas nesto i ne volim calibre ali ne mogu ostati ravnodusam samo napred ali ne preteruj i onaj plin nekako .......
tazman
Da, crna super stoji Calibri ali nekako sam se navikao na belu i mogu reci da je zahvalna boja za auto.
A sta ces i cige su ljudi....
kekec
Ne brini, dalje "ulepsavanje" se nece videti.
Stigli su KYB gasni amortizeri, jos samo da se ode u servis, na njih stavljam crvene opruge.
A plin, sta ces volim da vozim a nisam taksista!
Stopovi i meni bodu oci, ali sta da im radim ostaju tu gde jesu ili ako se pojavi neka povoljna prilika tipa zamene ili prodaje...
Danas stavljena sva cetiri KYB excel G amortizera i crvene opruge, auto je znatno nizi, tvrdji ali i stabilniji. Ovih dana, kada stignem da ga slikam, kacim slike. Solje su odlicne a promenjeni su i lezajevi prednjih amortizera.
Sve u svemu, jedan lep dan!
Comment