155Q4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1555QQQQQQ44444444
auto je prelep video sam ga u BG-u i svaka cast na voznji jer si prozujao pored mene ko olujaznaci najezio sam se kada sam je video,zvuk iz auspuha savrsen turbina zvizdi iz daleka sam te cuo,zeleo bih da dodjem da je pogledam i da se dogovorimo oko cene ili te zanima i zamena???Ovaj raritet stvarno je cast posedovati!Eto ja se zaljubio na prvi pogled!
-
-
Re: 1555QQQQQQ44444444
Originally posted by alfafreakauto je prelep video sam ga u BG-u...
Comment
-
-
Zbog radi toga što misli da je pamatan a mi blesavi, oba, to jest jedan isti je banovan sa foruma.
Karijera je bila kratka ali slatka, ako ne može da se otarasi čudovišta, nije baš srećno rešenje da svako malo pokreće neku temu kako je baš neko pustio firnajz u gaće kad je video njegov auto.
Kome nije jasno, alfafreak i cuoresportivo su ista osoba a plus je brisao svoje poruke u temi koju je pokrenuo ranije i nije mu se dopadao ton kojim je išla jer je na njegovu štetu.
Ovde nema ovaca ali zato ima čobana ako neka ovca zaluta.
Meni nisu pisali na mail ali ja rado ispunjavam želje.
Poruku izmenio: veXon
Comment
-
-
Kome nije jasno, alfafreak i cuoresportivo su ista osobaOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Starče, nemoj da mi kvariš zabavu, moram nekog svremena na vreme da banujem
Comment
-
-
ovo bi se moglo iskoristiti za neku reklamu za neki prasak za ves...
ono, prodje q4, neiskusni alfisti puste firnajz, pa kad dodju kuci saceka ih promoterka sa kesom najnovije formule za skidanje sad vec tvrdokornih fleka ..... zamisli, skida i osusen firnajz sa gaca izazvan pojavom q4http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
-
Da belo bude uvek belo, gledajte q4 i svršavajte u gaće....
Comment
-
Comment