Kao nov clan da predstavim moju Plavu
Collapse
X
-
.
za ovu poslednju sliku mi treba pomoc,video sam sta sta sve radili sa cajgerima,i extra mi se svidja.e sad pre 3 dana sam se drdao oko table,imao sam neki prekid kod osvetljenja iste,i da neduzim sredio sam sve,ali opet nisam uspeo da je skinem.sve sklonim sto smeta,i o5 nece.kao da je sa druge strane nesto drzi.jel to moze da bude sajla od brzinometra? auto je 93 god...nemojte da se smejete ipak sam ja amater..Zivot nema reprizu! smanji brzinu . . .
-
-
Originally posted by ivanlavsdbrzinomer sajla te koci otkaci je od pinjola (valjda sam dobrro rekao) i gurni malo u kabinu, i trebala bi da izadje instrument tablaZivot nema reprizu! smanji brzinu . . .
Comment
-
-
Pazi ovako:
-skloni sediste skroz nazad,
-klekni pored auta da mozed da poljubis volan,
-onda od ispod table zavuci ruku i negde na sredini ces napipati kosuljicu i plastican deo na njoj ,
-uhvati je sa dva prsta (sad zavisno od motela, potrebno je okrenuti i povuci ili pritisnuti zubce i povuci) i to je sve
Inace, lep auto
Comment
-
-
Originally posted by milannikPazi ovako:
-skloni sediste skroz nazad,
-klekni pored auta da mozed da poljubis volan,
-onda od ispod table zavuci ruku i negde na sredini ces napipati kosuljicu i plastican deo na njoj ,
-uhvati je sa dva prsta (sad zavisno od motela, potrebno je okrenuti i povuci ili pritisnuti zubce i povuci) i to je sve
Inace, lep auto
Hvala za ono "lep auto " nadam se da ce biti lepsiZivot nema reprizu! smanji brzinu . . .
Comment
-
-
sto se table tice milannik je upravu zato sto je to vido od meneja sam je 100000 puta skidao samo ruka se ne zavuce ispod volana nego malo pored volana sa leve strane malo je nezgodno i nepristupacno ali kad je jednom skines svaki sledeci put je sve lakse i lakse..
MAZDA KLUB SRBIJA
Comment
-
-
@mare a da si ljubio volan kako milna fino kaze ne bi imao problem sa skidanjem
MazdaLover veroatno si vec bio u sekciji styling gde ima nase naglabanje o satovima pa se prikljuci.
Gde je puno baba kilava su decaI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
Comment