i sad i uwek alfa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Sve cestitke, i sto se tice auta i onoga pod hubom , bolje tesko da si mogao da uklopis.Puno bezbriznih kilometara ti zelim =]

Comment

• Dacha166
      CBC Član
      • 14.08.2008
      • 16
      • Beograd

hvala svima na cestitkama, a dugo sam trazio ovako nesto,kao sto rekoh imao sam renault V6, sa acom ergelom,ali nije to to, ovo je ono sto me odusevilo, a zvuk je bio taj koji je presudio. Sve u svemu sa V6 se ne skidam (eventualno neki V8).
      Inace juce me komsija opalio na perkingu,ostavio yugica van brzine i opalio mi zadnji levi cosak, odlepio sam, pa sad i da pitam za limariju ima li nekih preporuka ili da pustam u deltu pa osiguranje nek resava?

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Nisam iz BG-a pa ne mogu nikog da ti preporucim, ali ako ce osiguranje da placa stetu najbolje je da odes u ovlasceni servis.
        Kada si vec pomenuo Lagunu, koji si model imao, I ili II?

Comment

• Dacha166
          CBC Član
          • 14.08.2008
          • 16
          • Beograd

Originally posted by MOSLER
          Nisam iz BG-a pa ne mogu nikog da ti preporucim, ali ako ce osiguranje da placa stetu najbolje je da odes u ovlasceni servis.
          Kada si vec pomenuo Lagunu, koji si model imao, I ili II?
          Imao lagunu ll, 2002, iniciale oprema, 3.0 V6, i super je auto,ali alfa je alfa ipak,

sorry za off

Comment

• QV lale
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2005
            • 734
            • Zrenjanin (klek)

Uf...kako ti je lepa makina... Extra joj leze telefonke! Nisam bas najbolje razumeo,jeli prodajes felne? Koje su gumice na njima?205 ili 215 ?
            Originally posted by Sheta_Junior
            ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Dacha166
              CBC Član
              • 14.08.2008
              • 16
              • Beograd

Originally posted by QV lale
              Uf...kako ti je lepa makina... Extra joj leze telefonke! Nisam bas najbolje razumeo,jeli prodajes felne? Koje su gumice na njima?205 ili 215 ?
              Gumesu mi 225/45 17", menjao bih za neke lepe 16" ako ima ko da ponudi, sa novim gumama,meni je mnogo tvrdo, a na staroj sam imao 16 i bilo je extra za moj ukus

Comment

• Dacha166
                CBC Član
                • 14.08.2008
                • 16
                • Beograd

Elem,
                nije me duze bilo,guzva oko posla, ali sad mogu da napravim mali rewiew

Kilometraza 213 000, kod mene 15 000km, opsti utisak- ZLO

Servisi: ulje,filteri, prednje i zadnje plocice, lezaj levog tocka - 22 000 din,stim sto samo lezaj je bio 8 500 din.
                Crevo hladnjaka - 1 000 din

Trebalo bi da uskoro i viljuske promenim prednje, cena je 12 000 din/kom i prednje diskove 12 000 din par, nisu jos otisli, ali ne zelim mnogo da cekam,inace na staroj alfi mi je puklo crevo kocnice na auto putu pri 170km/h pa ne zelim vise da rizikujem

Registrovan pre 10 dana, cifra je bila 43 000 din, prenos 24 000 din.

Inace imam plin,potrosnja po gradu 15-16l malo jace voznje, na benzin mozda litru manje,na autoputu pri 110 km/h 9l benzin, oko 10l plin
                autoput pri 150km/h 11,2l benzin oko 12,5 plin, i pri 180km/h 12,7l benzin i oko 14l plin, inace potrosnju sam proveravao i po bordu i po pumpi, i slaze se za divno cudo.

Nakon ovih 15 000km i 3 meseca mogu vam reci da sam izuzetno zadovoljan,odrzavanje jesto malo skuplje sto se delova tice,ali sve ima svoju cenu, ipak v6 je nesto nenadmasivo.
                Da li iko ima neku ideju za muziku,posto fabricki cd preskace ko blesava na nasim putevima, a ne bih da ruzim tablu sa nekim budzevinama.
                Nudio mi je drugar audi a6 2,5tdi quatro u zamenu,cak sam ga i probao 2 dana,ali sam jedva cekao da se vratim u alfu,ipak je onaj audi nekako penzionerski
                i opet mi se postavlja moja vecita dilema, da li vredi uzeti 156 sa istim motorom? bojim se nekako mi je mali, slabiju opremu ima obavezno,i ne znam da li se mogu naci ovde kod nas dobri primerci, bilo kakav savet je dobrodosao, jer mi je ipak dizajn 156 najlepsi, ali opet ova 166 je veca, udobnija, komfornija, sve u svemu pitanje je da li vredi eksperimentisati?
                Ukoliko ima neko ko bi zeleo da mi pomogne oko izbora bio bih i vise nego zahvalan.

Comment

• igorkrnic
                  CBC Senator XXL
                  • 02.12.2007
                  • 572
                  • Kikinda

A sto ne razmisljas o 166 restyling, to je pun pogodak

Comment

• Dacha166
                    CBC Član
                    • 14.08.2008
                    • 16
                    • Beograd

Pa razmisljam i o njoj naravno,ali ponuda je ovde losa, par dobrih je bilo ali su se vlasnici malo vise precenili, tako da ako naleti vredi pogledati, ali iskreno cisto sumnjam

Comment

• Flavio
                      CBC Senator XXL
                      • 13.06.2006
                      • 1926
                      • 012 Centar
                      • KaraWagon 1.4T.Spark

Na tvom mestu,ja bih verovatno zadrzao ovu 166 do daljnjeg (kad vec kazes da je OK stanje ) i lagano vrebao Igorov predlog tj. 166 Restyle :kadr .

Comment

• Damjan156
                        CBC Senator XXL
                        • 07.01.2008
                        • 568
                        • Beograd

Mmmm...

Bela krem koža,zatamnjena stakla... =] Najjača kobinacija za srebrnu boju!

Ne znam da li ti smeta ulubljenje na levom krilu(ili sam se ja istripovao ali ja bih ispizdeo) preporučujem ti da odeš do Duleta u Zemunu da ti to ispravi za neku smeh cifru tipa 30-40e.greota je da to staviš tako...

Felne takođe zašto smanjivati???
                        Video sam na ZG table 3.0 V6 Superku sa 18" isto srebrna i prokleto dobro je izgledala =]

P.S Koja ti je to Laguna sa 260KS?Znam za jedinu onu sa 207?Jesi joj radio nešto?
                        Strauli motorsport
                        Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Pozdrav i čestitke na izboru! 166-tica mi se uvek svidjala iako ja preferiram model 156.Mislim da su ti točkovi sasvim ok i da bi manji točkovi umanjili estetiku celog vozila!
                          Slažem se sa tobom da je Alfa ipak prvo slovo u alfabetu, pa u cenovnicima automobila......i u mislima vlasnika!
                          Danas sam ceo sat sedeo u jednoj tamno sivoj GT 2005god., JTD 16V, koža i sve ostalo, ma bruka........
                          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Dacha166
                            CBC Član
                            • 14.08.2008
                            • 16
                            • Beograd

Originally posted by Damjan156
                            Mmmm...

Bela krem koža,zatamnjena stakla... =] Najjača kobinacija za srebrnu boju!

Ne znam da li ti smeta ulubljenje na levom krilu(ili sam se ja istripovao ali ja bih ispizdeo) preporučujem ti da odeš do Duleta u Zemunu da ti to ispravi za neku smeh cifru tipa 30-40e.greota je da to staviš tako...

Felne takođe zašto smanjivati???

P.S Koja ti je to Laguna sa 260KS?Znam za jedinu onu sa 207?Jesi joj radio nešto?
                            Hmm,kombinacija je extra, to stoji ,

Ulubljenje me zivcira,ali veruj mi da ne stizem da odem to da odradim, puno posla i non stop sam u kolima, tako sam je i uzeo, treba to da sredim i levu maglenku, komsija me bio opalio na parkingu pre jedno mesec dana u zadnji levi cosak, pa sam to sredio, ofarbo i branike, jel su bili od kamencica osteceni, ali nisam imao vremena za prednje krilo nazalost.
                            Sto se felni tice, znam da ruznije izgleda, ali iskreno nonstop sam na putu, tako da mi treba udobnije malo, bojim se da joj ove ne lome trap mnogo na ovim putevima.
                            A sto se tice 156 ili 166 restyle, nisam pod obavezom da menjam, nego cisto onako promene malo radi, da se ja pitam uzeo bih i 166 istu samo malko drugaciju ), ne drzi me jedan auto, samo jedino sto znam alfa i alfa, pa malo da mozda promenim model ili motor, imao sam istu ovakvu 2,4 jtd, ali nije ni prineti ovoj,samo sto onda nisam znao da ocenim jer mi je ono bila prva , ko zna, ako nesto naleti i neko je raspolozen sto da ne, ako ne onda cu se ja druziti sa ovom jos dugo, dok ne izadje 169 i mogu da umrem u njoj.

Laguna- moja stara boljka, to je taj model od 207 ks, ali je bila pojacana, naime auto je stvarno bio vrhunski, ali odrzavanje i gorivo su bile enormne stavke tako da na duze vreme nije to moglo, necete verovati ali ova 166 je duplo jeftinija sto se odrzavanje tice,malo slabije ide ali je zvuk ono sto nijedan drugi nema, tako da ALFA FOREVER

Comment

Working...
                            X