Ma nisam ja mnogo ocekivao, znao sam da necu dobiti Bog zna sta, ja recimo ne osetim tu razliku na manjim obrtajima, verovatno zato sto je auto i pre cipa lepo povlacio sa manjih obrtaja, nije imao knedlu... Ma ako nista drugo malo bolje ide na vecim brzinama i vise se vrti... Koja je maksimalna brzina na 1.6, jesi li isprobavao?
ALFA ROMEO 147 by VNOV
Collapse
X
-
Originally posted by BlackBeautyOriginally posted by VNOVMaksimalnu brzinu nisam još probao ali kakav ludilo kad ga šibneš na 7500 obrtaja u sledeću brzinu joj veselja
To je najvažnijeu alfističkom duhu
Inače, čestitam, lijepa kola
Comment
-
-
Srdjane,nemoj da si lud,zar ces motor od 1400ccm da teras na 7500rpmJa moj auto nikad nisam terao vise od 6800 i ne bi mi palo na pamet vise od toga pa sve da moze i do 10000rpm...
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Jea jea jea!
Originally posted by srdjan_pJa se jednom zajebo pa zaturirao na plinu i za delic sekunde kazaljka poletela blizu 8000...sreca nista se nije desilo...Inace blokada na 1.4TS je na 7200Originally posted by Gumetinaima tu mesta za jos bar 600rpm
short stroke
Comment
-
-
[quote=srdjan_p]Jea jea jea!
Originally posted by "srdjan_p":cmvieec8Ja se jednom zajebo pa zaturirao na plinu i za delic sekunde kazaljka poletela blizu 8000...sreca nista se nije desilo...Inace blokada na 1.4TS je na 7200Originally posted by Gumetinaima tu mesta za jos bar 600rpm
short stroke
[/quote:cmvieec8]
hehe bud@loooOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment