Vecina me zna sa occ, otc, ots i sta ja znam di ne vise,
VECTRA A 1.6 i, 1992 g.
Uvoz iz Italije 2000 godine, auto je sta se tice limarije u savrsenom stanju, jako je ocuvana i na autu sve radi do zadnje lampice sto me fasciniralo, jedino nije radio ventilator kabine ali to je sredjeno odma isti dan.
Oprema:
Centralno zaključavanje, el. grijani retrovizori, el. podizaci prednjih stakala, sjedala podesiva u tri "točke", šiber, zadnji nasloni za glavu, oba sjenila sa svjetlima i ogledalom, rpm pokazivac i ostale sitnice.
Kao sto vidite nema ABS i servo. Servo sam odlucio ugraditi pošto to nije problem a za abs cu vidjeti jednom. Motor ima 268 tkm, i moram priznati da ide lijepo, nije ekstra jako ali meni dovoljno.
Sad malo slika:

Bit ce kasnije i pokoja noćna fotka a sutra unutrasnjost
EDIT:
Evo i koja noćna:

I jedna unutrasnjosti, diode sam vec ubacio u sat, sad ostatak

Mjenjam volan, ovaj tanki i ruzni micem a stavljam ovaj drugi. Problem je sta nemogu ovog skinut i popizdio sam, s radapcigerom ga nemam gdje uhvatiti a ovak ne ide, jos sam malo i sjebao navoj kad sam poludio :ubise:

I evo pogled na "ljutu" masinu

Nigdje zasad ne slini to mi se svidja.
Posto sam svoj stari Pioneer poklonio bratu skupa sa svom glazbom, krecem ispocetka.
Dvoumio sam se izmedju Kenwooda i Pioneera i opet pioneer al drugi model ( P 4900 IB), jos moram kupiti USB adapter

A i kupilo se lip od GT na, sam ga pofarbam i stavljam

Onda sam nasao dosta rekvizita u komori pa se bacio malo na posao, skinu svjetla straznja i bocne zmigavce pa reko da ih ofarbam...

... pa reko mogao bi i masku malo preurediti, skinuo sam znakove sa bunkera pa odma iskoristio jedan

Evo mali foto mob shooting na bivsem radnom mjestu

Dan poslije pao je i novi zadnji lonac. Nije neka marka ali daje lijep zvuk, ne preglasno a opet ne tiho
.
Isto tako sam uspio ubost ove felgice za male pare zapravo smjesne sa goodyear f1 gumama
I da OPC tacho plasma se ceka

evo ubacio sam i plasma cukice
Unutrasnjost:

Mali foto shoot na barutani:

evo i jedan filmic nabrzaka
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yDUxGeiPAYw[/youtube]
Evo i par novijih slikica slikane mobom.

Da, skoro pa dve glave, hehe
I par slika od bivse vectre koju sam prodao, sad mi zao
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lBxXC_-YiHo&[/youtube]

VECTRA A 1.6 i, 1992 g.
Uvoz iz Italije 2000 godine, auto je sta se tice limarije u savrsenom stanju, jako je ocuvana i na autu sve radi do zadnje lampice sto me fasciniralo, jedino nije radio ventilator kabine ali to je sredjeno odma isti dan.
Oprema:
Centralno zaključavanje, el. grijani retrovizori, el. podizaci prednjih stakala, sjedala podesiva u tri "točke", šiber, zadnji nasloni za glavu, oba sjenila sa svjetlima i ogledalom, rpm pokazivac i ostale sitnice.
Kao sto vidite nema ABS i servo. Servo sam odlucio ugraditi pošto to nije problem a za abs cu vidjeti jednom. Motor ima 268 tkm, i moram priznati da ide lijepo, nije ekstra jako ali meni dovoljno.
Sad malo slika:

Bit ce kasnije i pokoja noćna fotka a sutra unutrasnjost

EDIT:
Evo i koja noćna:

I jedna unutrasnjosti, diode sam vec ubacio u sat, sad ostatak

Mjenjam volan, ovaj tanki i ruzni micem a stavljam ovaj drugi. Problem je sta nemogu ovog skinut i popizdio sam, s radapcigerom ga nemam gdje uhvatiti a ovak ne ide, jos sam malo i sjebao navoj kad sam poludio :ubise:

I evo pogled na "ljutu" masinu

Nigdje zasad ne slini to mi se svidja.
Posto sam svoj stari Pioneer poklonio bratu skupa sa svom glazbom, krecem ispocetka.
Dvoumio sam se izmedju Kenwooda i Pioneera i opet pioneer al drugi model ( P 4900 IB), jos moram kupiti USB adapter

A i kupilo se lip od GT na, sam ga pofarbam i stavljam

Onda sam nasao dosta rekvizita u komori pa se bacio malo na posao, skinu svjetla straznja i bocne zmigavce pa reko da ih ofarbam...

... pa reko mogao bi i masku malo preurediti, skinuo sam znakove sa bunkera pa odma iskoristio jedan

Evo mali foto mob shooting na bivsem radnom mjestu

Dan poslije pao je i novi zadnji lonac. Nije neka marka ali daje lijep zvuk, ne preglasno a opet ne tiho

Isto tako sam uspio ubost ove felgice za male pare zapravo smjesne sa goodyear f1 gumama

I da OPC tacho plasma se ceka

evo ubacio sam i plasma cukice

Unutrasnjost:

Mali foto shoot na barutani:

evo i jedan filmic nabrzaka

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yDUxGeiPAYw[/youtube]
Evo i par novijih slikica slikane mobom.

I par slika od bivse vectre koju sam prodao, sad mi zao

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lBxXC_-YiHo&[/youtube]

Comment