Pa ja sam se najviše ložio na onu od 7500rpm mada znam da će posle 6800 očajno da puni, nego ono lepše mi da se malo više vrti. Ja koliko sam skapirao išao bi otprilike isto kao i sa ovom na 6900rpm.
Ne znam koliko bi mogao da se navrti u petoj, odnosno koliko bih dobio na max brzini?
Sa ili bez chipa ja to ne bih vrteo preko 6500, i to mu je dosta, preveliko je to opterecenje za taj motor, a menja zvuk skroz, i vrlo je neprijatan preko 6500rpm u petoj... Al da moze moze
ovo ti je dosta
@gumetina
PEUGEOT 206 2000 16V 138CV MARELLI IAW
Ovo je safe mapa? euro 2? Kako ide sa njom u odnosu na euro 3 mapu? Jel mu gori check kad je ta mapa aktivna?
Pazi, ispravan s16 u petoj treba da udari u blokadu, do duse usere se malo posle 210, al nista strasno... Ako ti je blokada posle chipa na 7500rpm, ja licno ne bih rizikovao da dolazim do nje petom zbog dobrobiti motora i da ti klipovi i ventili ne bi pili kaficu zajedno... takodje ne bi ni isao preko 6700-6800rpm bilo kojom brzinom jer nema potrebe bez drugih bregasti, sem prvom da bi izbegao njihovu tradicionalnu rupu izmedju prve i druge, a u prvoj i ima snage koliko hoces sve do te nove blokade...
I sta sad ja tebi da kazem? ja licno vozio 3 koja su to uradila, i iz najbolje namere ti dajem savet, a ti meni kazes ne postoji posle 210kmh... inace blokada na petoj ti je nekih 218kmh u praksi...
Ajde šta ti je?
Nisam bezobrazan, samo malo sarkastičan.
Opšte je poznato da cajger malo laže, pogotovo pri većim brzinama.
Voleo bi ja da mi auto ide 220, ali ne verujem da fabrika laže po tom pitanju.
Jedino ako si merio nekim preciznijim instrumentom.
Comment