Eto da se i ja javim posto se pominje chipovanje moje 206-tice,ja samo mogu da kazem a dosta drugih ce to da potvrdi da posle chipa koji mi je Rale uradio i auspuha auto je bukvalno poludeo.Kad sam ga kupio jedva je isao 190km/h i na potezanju je bio mnogo slab.Posle chipa isao je kad god hoces 210 km/h i jos je punio obrtaje.Auto je uvek radio kao i pre chipa,znaci nikakvi trzaji pri ubrzavanju,prekidanja,gasenja na leru itd.Kad je bilo potezanja svi su se uverili da je auto bukvalno podivljao.Moja iskustva sa tim chipom su odlicna e sad da li ovaj Pezo i zasto ima probleme u to necu da se mesam.
Peugeot 206 S16
Collapse
X
-
Comment
-
-
Originally posted by 206U, izvini...Samo nekom je bitnije da ima auto za sebe i rezultate nego da mu gomila ljudi daje savete po forumima i tjunira auto preko tastature...
@madic Da to je taj peugeot.MUZIKANTI - Racing Team
Comment
-
-
Originally posted by madicMa smisliće on nešto
Comment
-
-
A nekome je dovoljno da ima auto samo za sebe bez "rezultata"Samo napred
Evo i Shibi kaze da je dosta dobrih stvari stavljeno, pa zato i pitam, bas me interesuje na sta su to potrosene te pare pa da auto ide u 14sec, pored chipa - ali nema veze, nisi u tom fazonu da predstavljas auto po Forumima...Jos interesantnije u celoj prici sto je sve uradjeno bez otvaranja motora. Pa mi tek sad nije jasno, je li...
BTW, rezultat je bio...koji? Jesi vozio na toj trci?
Comment
-
-
e moj shibi, na sta smo mi spali kad moras ti da nas branis
ma bzvz polemika... ocito sam ja kriv sto sam rekao cinjenicu da fabricki (ispravan) pezo ide 220kmh...
@madic nismo se svi zajedno razumeli za to "smislice on nesto"... i duzan si mi pljesku btwMUZIKANTI - Racing Team
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Comment