Razumeo sam te da si na Saletovo pitanje "sta ima jos pored chipa?" dao odgovor "smislice on nesto " da ne verujes da ide dobro nego sere po forumu bez potrebe.Isao je post za postom pa sam mislio da si se nadovezao na Saletov post.Moja greska
Toliko sam skapirao. Samo me interesuju prerade pre tog nitra, osim chipa, koje kaze da je radio, to je sve.
BTW, Shibi, ako ti auto nije isao preko 190 pre chipa, s njim nesto DEBELO nije bilo u redu, i verovatno i dalje nije, samo sto je problem manje izrazen zbog malo vece snage koju ima...
The difference between men and boys is the price of their toys
e moj shibi, na sta smo mi spali kad moras ti da nas branis
Alo Curan pa ti si me ubacio u ovu pricu,j***o te moj Pezo kad ga pominjes ,normalno da cu da branim Duleta kad znam kako ide auto a i sam sam napravio kadeta da ide kao nijedan atmosferac u toj kubikazi(osim Gregora) na SR 402 pa ne znam sta je brzina.Jebiga moraces ti da me naucis
Ja zaista ne znam zasto ste u tripu da ikoga branite ovde - ne znam od koga i zasto?
Sve sto sam ja radio i sto mene interesuje sam pitao u 2 pitanja, na koja nisam dobio jednostavan odgovor iz nekog levog razloga...jednostavnije bi bilo reci "j***se, necu da ti kazem" ili tako nesto slicno, umesto objasnjenja da koga interesuje moze da pita na skupu...ne kapiram bas zasto
Ako je neki specijalni tuning u pitanju, neki tajni delovi, sta god, i to je OK. Samo sto meni nesto ne pada na pamet, ali covek najbolje zna.
Bez otvaranja motora, pored chipa, moze da uradi promenu filtera, izduvne grane, izduva i...to je to. A to tesko da ce da spusti auto sa 16+ na 14.7.
ma bre ja se zahebavam za to branjenje ... to sto ti dule ne odgovara ne znam, al znam da je kuci sad sa devojkom pa mozda krije finansije 'ce ga ubije zena zbog auta a on mene sto pisem ovo
BTW, Shibi, ako ti auto nije isao preko 190 pre chipa, s njim nesto DEBELO nije bilo u redu, i verovatno i dalje nije, samo sto je problem manje izrazen zbog malo vece snage koju ima...
Bio je ulenjen mnogo i nije dugo radjen servis.Mozda bi razvio jos ali me mrzelo da cekam 100 godina.Posle servisa,chipa i auspuha desila se neverovanta promena.Auto je skroz bio ispravan,to je i majstor konstatovao a i kupio sam ga od druga koji ga je licno uvezao pre dve godine i dao devojci da vozi.Na primer poluge menjaca koje hoce da zezaju mene nisu uopste itd.
Pa nemoj onda sve pripisivati chipu. Pre nego sto neko sad izvrne pricu na tu stranu, ne kazem da je Raletov chip los, jer znam kakav je, samo da mi je bilo malo cudno sto samo zbog cipa, pa HOP razlika 20 km/h u brzini, pa opet maltene kao standardan.
Kad sam uradio servis i izduv po povratku iz Dobanovaca na auto putu sam isao ravno 200km/h.Kad je Rale ubacio chip isao je kao mentol.I u shpicu i uopste ubrzanje do tog shpica.Zato kazem da je mene mnogo ubrzao.
Comment