znam da su ove obrvice isuvishe duboke ali one su tu samo iz razloga stoo kad sam pravio prstenove nisam pokrio diode pa je na tim mestima sijalo isuvise... cak i izvan prstena. ovako
a znak cu mozda i vratiti ali u crnoj boji
samo ako budem farbao felne i lajsne oko stakala u crno
to što si stavio prednja svetla u crvenoj boji je za svaku osudu.
stakla su suviše zatamnjena. čunak mi se nikako ne sviđa. ne mogu da verujem da si ostavio hromirane lajsne oko prozora a skinuo oko bubrega. zadnja svetla su . deluje mi kao neki jeftini stajling koji uglavnom rade ljudi sa socijalno stajlingovanim jugom. po mom mišljenju bmw najbolje stoje crvena zadnja svetla sa belom crtom. a i xenoni mi deluju da si stavio prejake. jedno 8000k.
stakla samo spolja deluju previse zatamljena to je cisto iz razloga da kada sam na semaforu ne moram da blejim ispred sebe praveci se da cekam zeleno svetlo. sa ovim folijama mogu da stanem pored interventne, najbolje ribe u gradu, najruznije ribe u gradu i da vristim od smeha u autu da piljim u njih koliko god hocu bez ikakve bojazni da ce me primetiti iko.
boja pozicija je cist pogodak, ali gledano sa saobracajnog i bezbednosnog aspekta... jbg, nisu dozvoljene.
za izduve se slazemo, nisam ja taj koji je "kriv" za to. i mene podsecaju na jeftine zavrsetke kadeta koji pokusavaju da postanu GSIjevi
a zadnja svetla... te stopove sam trazio bar godinu ipo dana. imao sam skroz crvena i rado sam ih menjao za ova. ta o kojima ti pricas je najgori moguci izbor za 5icu. to moze da se nabavi u gang landu uvek. jedino sto je dobro pored ovoga su klasicni samo sa belim migavcima. nisu to uopste stopovi isprskani sprejom... svako ko ima bmwa i ko se iole razume u to skontace da su farovi, migavci i stopovi ustvari i kompleta koji fabrika naziva shadow line
lajsne oko prozora ce ici u crno tek kada ofarbam i felne u crno
a sto se tice xenona jacina je 35w 8000 je samo nijansa. a na fotki su ispali ko da su u pitanju oni od 10000k
sa ovim folijama mogu da stanem pored interventne, najbolje ribe u gradu, najruznije ribe u gradu i da vristim od smeha u autu da piljim u njih koliko god hocu bez ikakve bojazni da ce me primetiti iko.
kad su ti vec crne stopke... zatamni i onaj nastavak na gepeku u crno
Da, dobar predlog. Inače štopke uopšte nisu pirinač kategorija, svako ko obrati pažnju videće da nisu farbane. Po meni je šteta skidati BMW znak. I da ne zaboravim felne koje su ono... razumemo se
Comment