Znam da suza nije za takve stvari,ali uzivo nekako dobro izgleda.Od drustva svi su mi rekli da je strava...e sad...vidicemo.E te plastike za pragove mi dao komsija imao na nekoj suzi. Stvarno ne znam ko ih pravi i posto su,one su pravljene od one plastike za camce sto se krpe...ona vlakna.E sad ja bih to stavio ali neznam kako..Bilo kako samo da nebusim prag,jer to ne zelim(Jer brze trune,ulazila bi voda).Mislio sam da ih na krajevima usrafim a po duzini zalepim silikonom.Jer znam da ce to puzati i lomiti se na bilo sta sto strci,pa kad se polome jednostavno ih bacim.Ali mi prag ostane ok,ne izbusen.Da li neko zna nacin kako da postavim to,pomoglo bi mi...Unapred hvala!
E ne gresis sigurno,komsija mi radi sa tim lepak je bruka.Znam da je lepio retrovizor za soferku ma nema sanse da ga otkines.Pa i soferku kad skidas moras seci drugacije ne moze se skinuti.Sa tim sam i mislio ali problem je sto je crn pa ce se sve zamazati,to sam trebao pre farbanja odraditi.Videcu da probam tako pa sta ispadne.Bezveze je jer su tako namesteni da idu samo do one ivice na pragu,a dole vise nemaju nista sto bi moglo ispod da se zakaci nekako...
Mislio sam da je pre farbanja bio na haubi.Nesporazum.Znaš li možda čime može da se uradi?Ja sam kod mene zalepio i izgitovao ivice ali git puca u ćoškovima.
Jebiga uvek ce pucati git,mora neka elasticna veza npr taj lepak za soferke ja sam mislio sa tim,ako ga budem lepio.Neverujem da moze da se stavi a da se nevide ivice...jbg
Ma,mora da može.Verovatno kod mene nije bio dobar lepak a ivice u**** su tanke i zato puca.Možda ne bi pucao kad bi se lepkom za šoferke zalepio.Otom potom,sad je gotovo.Neka puca...
E nemoze to da bude kao novo....Evo boljih slika da vidis da nista nije idealno uradjeno.Auto ima 20 godina,jeste prva farba,ispolirao sam ga sija se.Ali svugde ima udubljenja(ribe sedele na haubi),branici lomljeni hiljadu puta.Auto je da mi njega vozimo,a ne on nas.Ocu da ti kazem da svi mi volimo da to lepo bude,ali nemoze se bas ni sacuvati.Uvek ce te neka ****** udariti ili ti nesto otkinuti ukrasti.Zato se tesim sto ne vozim neko cudo od
10 000 evra
Ma,sve se može kad se hoće.Samo se ne isplati.Kad smo već kod poliranja,koju si pastu koristio?Baš se cakli hauba.Nju nisi farbao?Moj auto je skoro ofarban ali razmišljam da mu udarim poliranje.
Sto se kaze,koliko para toliko muzike...Kod automobila starih preko 20god treba mnogo uloziti,a to se nikako neisplati. Autic ti je bombonica,nemoj ga kvariti sa tim "usisnikom" Uzivaj u njemu i da te jos dugo i dugo sluzi!!!!!!
p.s.Bolje da si uzeo gsi haubu,ako vec zelis usisnike
Comment